sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Viihteellä

Perjantaina oli se kauan odotettu tyttöjenilta. Olin varannut itselleni juomiseksi pullon skumppaa, minttukaakaodrinkeron, sekä yhteiseksi juomiseksi mustikkashottitarpeet. Pyhitin koko aamun ja päivän laittautumiselle sekä Oliverin hellimiselle. Neljän aikoihin tuli ensimmäiset kaverit ja puoli kuuteen mennessä oli porukka kasassa ja Tomppa ja Oliver rupesivat tekemään lähtöä kohti mummulaa. Kun kävin saattamassa pojat autolle, niin nousi pieni pala kurkkuun, mutta sekin hälveni jo siinä vaiheessa kun pääsin takaisin sisälle ja tajusin, että ihan oikeasti tänään saa pitää hauskaa, ilman mitään velvollisuuksia.

Istuttiin ensin aikamme meillä rauhallisesti alkoholia ja herkkuja nauttien, jonka jälkeen lähdettiin Amarilloon syömään ja sinne sitten jäätiin viettämään loppuiltakin karaoken ja tanssimisen merkeissä :). Maistoin ehkä maailman herkullisinta drinkkiä, näin jonkin verran tuttuja ja ennen kaikkea nautin siitä kiireettömyydestä ja kavereiden läsnä olosta.

Ainoa huono puoli illassa oli se, että unohdin pumpata rinnat tyhjiksi ennen baariin lähtöä :D oli hiukan tukalaa ja jossain vaiheessa olikin pakko käydä lypsyllä vessassa. Sama juttu oli nukkumaan käydessä., kun en oikein jaksanut keskittyä pumppaamiseen, niin heräsin sitten jossain vaiheessa aamuyöstä siihen, että oli vain yksinkertaisesti pakko mennä pumppaamaan.

Olin todella yllättynyt siitä, miten lunkisti osasin koko illan olla, vaikka alunperin jännittikin se, miten pojat pärjää keskenään. Kyllä mulla kännykkä oli koko ajan esillä, mutta missään vaiheessa ei tullut sellaista oloa että olisi tehnyt mieli ruveta soittelemaan tai mitään. Ja hyvin olivat pojat pärjänneetkin. Ainoa huono juttu oli se, että Oliverilla oli mennyt maha sekaisin siitä sulatetusta maidosta, niin yö oli mennyt aikalailla kakkavaippoja vaihdellessa.

 Vauhdikasta meininkiä :D


 Tän kuvan perusteella vois luulla ettei olis tullu jumpattua yhtää :O ja kyllä, rintsikat vilkkuu :D



Oliverin kummisetä toimi kuskina ja meitä tyttöjä odotellessa lainaili vähän Ollen leluja



 
 chicken pocket




2 kommenttia:

  1. tosi ihana paita! mistä oot ostanu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoskiitos :) jeans.fi:stä tilaan käytännössä kaikki mun vaatteet

      Poista