keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Fysioterapiakuulumisia ja perjantaisuunnitelmia

Tänään tosiaan käytiin fyssaria moikkaamassa ja ilmeisesti viimeistä kertaa ainakin vähään aikaan. Pojan asennot olivat tasapainottuneet todella hyvin ja pään kannattelukin sujui terapeutin mielestä mallikkaasti, vaikka itseä vähän epäilyttikin. Ohjeeksi saatiin kuitenkin vielä edelleen houkutella poitsua enemmän vasemmalle päin, muun muassa lelujen avulla.

Oli huojentavaa kuulla positiivista palautetta, koska jumppaamiset on meiltä pikkuhiljaa kehittymisen myötä hiipuneet, kun Oliver ei enää yhtään viihtynyt venytysasennoissa.

Sitten vähän muuta asiaa. Eli perjantaina tapahtuu jotain huikeeta. Nimittäin tää mamma meinaa karata ulos tuulettumaan! Tätä iltaa on jo jonkin aikaa suunniteltu ja oon odottanut sitä innoissani mutta samalla ihan kauhuissani :D Tompalle tekee hyvää, kun saa hoitaa Oliveria "yksin" yhden illan ja yön. Ihan yksinään Tomppa ei kuitenkaan joudu olemaan, koska he menevät Ollen kanssa mun porukoiden luo yöksi. Tämä siksi, että Tompalla olisi vähän tukijoukkoa auttamassa (vaikka toki luotan siihen että hän pärjäisi pojan kanssa ihan kahdestaankin) ja me voidaan sit tyttöjen kanssa viettää alkuilta meillä, ennen kuin lähdetään syömään ja bailaamaan :).

Olen tosiaan todella innoissani tuosta illasta, mutta samalla aika kauhistuttavaa olla pojasta kokonainen yö erossa. Voi kun olisikin mahdollista, että pystyisi viettämään tyttöjen illan hiukan skumppaa nauttien ja sitten palata kotiin vesiselvänä, että pystyisi taas yön hoitamaan poikaa :D. Samalla kun odottaa kovasti tota iltaa, niin myös samalla moralisoi itseä. Olen aika varma että jossain vaiheessa mulle tulee kuitenkin sellainen olo että hei, mitä mä täällä baarissa teen kun mun pitäs olla mun perheen luona. Pitäs vaan osata asennoitua siihen, että myös äidillä on oikeus omaan aikaan kavereiden kanssa, varsinkin kun tuollainen biletysilta on äärimmäisen harvinaista herkkua tässä nykyisessä elämäntilanteessa.

Ollaan jo hyvissä ajoin varauduttu tätä iltaa varten. Vähän ennen joulua rupesin pumppaamaan maitoa pakastimeen, jotta Tompan ei tarvitsisi korvikkeita pojalle syöttää. Lisäksi Oliverhan syö jo velliäkin, niin eiköhän eväät riitä. Mielenkiinnolla odotan tietoa, että miten poitsu nukkuu yön, kun saakin tissin sijasta ruokansa pullosta.

Milloin olette viettäneet ensimmäisen yön pois lapsen luota? Mitkä oli fiilikset?

5 kommenttia:

  1. Me vietiin viikko sitten Leo yökylään mummille ja vietettiin aikaa kahdestaan. Eikä poika näyttänyt säikähtävän sitä et vietti yön mummin kanssa, päin vastoin, heillä oli ollut todella mukavaa. Vaikka lasta ollaan haluttu ja toivottu, niin mielestäni vanhemmilla pitää joskus olla omaa aikaa. Toki aluksi olin itkukurkussa kun oli ikävä, mutta se teki terää! :D Nauti ilman muuta kun pääset tuulettumaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisi mummikin tykätä pienestä yökyläilijästä :) varsinkin kun kerran kaikki meni hyvin. Mäkin luulen että tekee tosi hyvää kun pääsee tuulettumaan, sitä arvostaa ihan erilailla sitten taas perusarkea :)

      Poista
  2. mä vein meidän poitsun tosi aikasessa vaiheessa yöksi hoitoon :D eka kerta otti koville, itkin jopa kun oli niin ikävä, mutta nykyään ei enää tunnu niin pahalta viiä hoitoon :) ja äideillä on oikeus käydä välillä viihteellä, sitten jaksaakin paremmin :) yhden vinkin voin sanoa, älä ajattele lastasi, vaikka se voi olla vaikeaa mutta muuten saattaa mennä ilta piloille jos koko ajan miettii että onko siellä kaikki hyvin jne. ja onneksi nykypäivänä on kännykät keksitty niin jos hätää tulee, niin eiköhän sulle ensimmäisenä soiteta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti vinkistä! Täytyy koittaa vaan nauttia illasta ja luottaa siihen että kaikki menee hyvin ilman mun läsnäoloakin :) Koluan muuten kovasti tällä hetkellä sun blogia läpi ja olen kyllä iloinen että löysin sen. Sun blogi on samalla hyvin rehellinen, mutta kuitenkin pirteä ja ihanalla naisenergialla maustettu ;) jatka samaan malliin!

      Poista
    2. kiitos kovasti :) ja sullakin näytti hyvin onnistuvan tuo viihteelle lähtö, kun katsoin sun postauksias ;)

      Poista