torstai 5. tammikuuta 2012

Piipahdus Järvenpäähän

 Niin siinä sitten kävi, että myös viime yönä heräiltiin paljon useammin kuin normaalisti, n. tunnin - puolentoistatunnin välein. Onneksi poitsu kuitenkin torkahteli puoli kymmeneen saakka, niin tuli nukuttua kuitenkin ihan suhteellisen hyvin.

Lähdettiin tuossa puolen päivän aikoihin kohti Järvenpäätä, tapaamaan mun hyvää ystävää ja hänen pientä tyttövauvaa. Tälle ystävälle kerroin ensimmäisten joukossa mun raskaudesta ja hän kertoi epäilevänsä olevansa itsekin paksuna ja ilmottikin sitten samalla viikolla että samassa veneessä ollaan :D. Lasketuilla ajoilla oli 6 päivää eroa.  Kovasti jännättiin koko raskausaika (tai ainakin mä jännäsin), että kumpi synnyttää ensin. No lopulta kävikin sitten niin, että meidän jätkä päätti tulla viikon ennen laskettua aikaa ja kaverin tytär jonkin verran lasketun ajan jälkeen.

Väimatkaa on sen verran paljon (aika huono tekosyy kylläkin),  että kerittiin koko raskausaikana näkemään vain kaksi kertaa. Nyt sitten päätettiin käydä porukalla lounaalla ja valkattiin paikka, johon kummallakin on yhtä pitkä välimatka. tyttövauva ei ollutkaan ennen nähnyt toista vauvaa, niin ei oikein osannut kiinnostua Oliverista, vaikka poitsu yritti kovasti jutella ja huudella sinne päin. Oli aivan superia nähdä (ja päästä tutustumaan ihanaan pikkuprinsessaan, jolla on maailman ihanin vauvatukka <3) ja toivonkin todella että tämä ystäväperhe pääsee muuttamaan piakkoin hiukan lähemmäksi, niin on helpompi treffata.

pieni nukahti juuri vähän ennen kotiinlähtöä.

3 kommenttia:

  1. Ootteko kiinteitä alotellu syömään? Meille neukkutäti anto jo luvan alotella heti kun yöheräämiset alkaa lisääntymään, ts. maito ei enää pidä kylläisenä pitkään.

    VastaaPoista
  2. Ei olla viel, kun meille taas neukkutäti yritti varovasti sanoa et ei oo mikään kiire niillä kiinteillä :D tosin se oli kyl se kolmen kk:n neuvola ja sillon ei ollu viel näitä ongelmia..mä vähän aattelin et vois ehkä yhen yön viel kattella ja sit alotella velliä, jos edelleen nukkuu huonosti :)

    VastaaPoista