sunnuntai 8. tammikuuta 2012

huonosti nukuttuja öitä

Takana taas yö, joka sisälsi heräilyjä miltei tunnin välein. Joka heräämisen yhteydessä poika tyhjensi koko tissin, eli ihan nälkään heräsi. Välillä koitin kyllä saada nukkumaan ilman syöttöä, mutta siitä tuli vain huuto.

Toissapäivänä puhuttiin asiasta miehen kanssa ja tultiin siihen lopputulokseen, että eiköhän nyt ole sopiva aika alotella sitten niitä kiinteitä, kun ei tunnukaan enää pelkkä rintamaito riittävän, vaikka niin vielä hetki sitten luulin. Päiväsyötöistä kun on niin vaikea sanoa, onko ne lisääntynyt vai ei. Imetys on niin iso osa päivää muutenkin, ettei imetyskertojen määrään  kiinnitä huomiota. Yösyötöissä sen taas huomaa samontein.

Toissailtana sitten annettiin ensimmäistä kertaa pieni määrä perunaporkkanavelliä maidon seassa. Samalla määrällä mennään vielä tänään ja pikkuhiljaa aina nostetaan määrää. Toivotaan, että tämä tulee vaikuttamaan pojan yöuniin positiivisesti.




 En ole yhtään farkkuihminen mutta pakkohan se oli kokeilla että mahtuuko noi niukimmat päälle. Mahtuivathan ne, mutta paljoa ei olisi pystynyt polvistelemaan tai kyykistelemään :D legginseissä pidättäydytään.

4 kommenttia:

  1. Toivotaan, että velli auttaa yöuniin! :)

    VastaaPoista
  2. Niinpä! Kerkesin jo tottumaan niihin 4 tunnin pätkiin :D kumpa ne ois pian taas kuvioissa

    VastaaPoista
  3. Kannattaa joo koittaa vähän tukevampaa ruokaa, jos ei halua kuljeskella zombina turhaan :D
    En muista, miten minun ja poikani kohdalla auttoi.. ainakin hetken poika nukkui vellin ja kiinteiden aloituksen avulla ööh, 2-2,5 tunnin pätkiä, mutta tissiä halusi vieläkin öisin :>

    VastaaPoista