lauantai 14. tammikuuta 2012

mössöjä ja muuta mukavaa

Kiinteiden opettelun suhteen ollaan päästy nyt siihen pisteeseen, että velliä menee pullollinen illassa (meillä vielä 120 ml:n pullot käytössä), sekä muutama päivä ollaan maisteltu bataattisosetta. Velli tosiaan aloitettiin viikko sitten perjantaina, lisäämällä pikku hiljaa iltaisen maitopullollisen sekaan velliä. Maanantaina poitsu sai ensimmäisen kokonaisen pullon velliä, eikä edes huomannut mitään kummaa "iltamaidossaan" :D. Bataattiakin alettiin maistelemaan todella varovasti, eli noin teelusikallinen sosetta, jossa suht reilusti rintamaitoa seassa. Sose ei saanut ihan niin hyvää vastaanottoa kuin tuo velli. Luulen vähän ettei poitsu ainakaan tarkoituksella ole vielä kertaakaan nielaissut yhtäkään lusikallista :D nätisti osaa kielellä pukata kaiken leualle. Harjoitukset jatkukoon!

Vellin avulla ollaan saatu yöunet taas suht hyvään hallintaan jos niin voi sanoa. Oliver herää edelleen useammin kuin normaalisti, mutta pätkät ovat kuitenkin jo sitä kahden tunnin luokkaa ja välillä vähän pidempiäkin, kun aikaisemmin hän heräili 1-1,5 tunnin välein.




Meillä on nyt kortisonivoide tauolla ja tottakai ihottuma on nyt taas pahentunut. Onneksi alkuviikosta on lääkärineuvola niin päästään näytämään. Rasvaillaan poitsun koko kroppa vähintään 2 kertaa päivässä punaisella Abo Basella ja bebanteenilla, mutta mikään ei näytä auttavan, paitsi se kortisoni.

Ihottumaa löytyy myös taipeista ja jalkapöydistä. Eivät ihan tuolla tavalla punota koko aikaa, toi kylpy vain nyt oikein korostaa niitä, mutta pahalta näyttää kumminkin.
Poitsu leikki tumpulla tässä yksi päivä :D

Minillä löytyy mielikuvitusta noiden nukkumapaikkojen suhteen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti