sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Kuntoiluhöpinää

Tällä viikolla aloitin vatsatreenin ja ai että oli rankkaa aloittaa, kun viime kerta oli joskus ohjatulla tunnilla pari vuotta sitten (?) mutta kyllä se sitten lähti sujumaan. Setti on vielä hiukan hiomaton, mutta lähinnä ihan perusvatsoja olen päivittäin tehnyt, kaikkia laatuja (ylä-, vinot- ja ala-vatsalihakset) 10 toistoa kaksi tai kolme kertaa, sekä päälle hiukan epämääräisesti hutkinut veljeltä lainatun kahvakuulan (1,5 kg) kanssa.

Postista saapui myös Huuto.netistä ostamani vatsatreeni-DVD, joka pikaisesti vilkaistuani vaikutti ihan kelvolliselta. DVD:ssä on 3 tasoa: Vasta-alkajat, Kokenut ja Edistynyt. 1. taso vaikutti sen verran vaisulta, että kokeilin tänään suoraan 2. tasoa, mikä vaikutti myös aika helpolta, tosin ihan kaikkia liikkeitä en varmasti osannut tehdä oikein, eli tuo 2. taso on varmaan tällä hetkellä se paras noista, kunhan opin tekemään ne kaikki liikkeet.

Ihanaa kun on saanut kuntoilumotivaatiota ja on se mahtava tunne kun lihakset on kipeet nukkumaan mennessä :D tietää tehneensä jotain hyödyllistä. Toivotaan vaan että tää innostus kestää. Mulla on aina ollut liikkumisen kanssa niin, että innostun ensin hirveesti ja liikun paljon ja syön yltiöterveellisesti ja muutenkin vedän homman ihan överiksi. Sitten tulee joku elämänmuutos, mikä sitten tekee stopin koko hommale. Pitäisi jotenkin löytää se kultainen keskitie, missä sitten pysyisi horjumatta.

Vatsojen lisäksi olen kiduttanut itseäni crosstrainerin päällä ja kyllä se vaan on niin, että se 10 minuuttia on maksimi mulle, on se sen verran kauheeta hommaa. Varmasti ei ollut noin rankkaa silloin aikoinaan kun salilla kävin. Lisäksi ollaan käyty sään salliessa ihan kohtuupitkiä vaunulenkkejä koirien kera. Mullahan on ollut tähän mennessä lupa herkutella aina koko viikonlopun ajan, mutta nyt ajattelin alkaa supistaa sitä herkkumäärää vähän järkevämmäksi, sekä pikkuhiljaa opetella pitämään vain yhden (tai kaksi) karkkipäivää viikossa, koska yhdellä karkkipäivällä meinataan mennä myöhemminkin siinä vaiheessa, kun pojukin rupeaa joskus karkkia haluamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti