maanantai 30. tammikuuta 2012

Liikuntaa

Tiistai
20 min crossia + vatsat+ selät
Keskiviikko
15 min crossia + vatsat+ selät

Torstai
18 min crossia+ vatsat+selät

Paino:50,5 kg (aamu)

Kuten huomaa, ei ollut mikään paras viikko urheilun suhteen. Mun ainoa selitys tälle on, että ei vain ole ollut tarpeeksi motivaatiota. Lisäksi olen äärimmäisen hyvä itsehuijari. Pystyn siis puhumaan itseni helposti ympäri jos kysymys on lusmuilusta. Voi kun se toimisi toisinkin päin yhtä hyvin, siis että saisin itseni puhumalla motivoitua liikkumaan. No ensi viikko toivottavasti on hiukan parempi. Ainakaan ei pitäisi olla ajanpuutteesta kiinni, kun Tomppa viettää viimeisen isyyslomaviikkonsa. Vähän salaa haaveilen kuntosalille pääsystä (siellä kun ei pääse samalla lailla lusmuilemaan kuin kotijumppailussa), mutta toistaiseksi ainakin yritän pitää itseni kunnossa (edes jonkinlaisessa) kotikuntoilun voimin.

Tää mun yksi herkkupäivä viikossa-hommakaan ei ole ihan pysynyt aisoissa, niinkuin tuolla yhdessä aikaisemmassa postauksessanikin kerroin. Herkuttelu on siis nyt joka viikonloppu venähtänyt kaksipäiväiseksi. No...parannus tietysti sekin, kun vertaa siihen mun aikaisempaan pe-su herkutteluun. Lisäksi määrällisesti herkuttelen kuitenkin huomattavasti vähemmän kuin aikaisemmin, eli parannusta olen kuitenkin saanut aikaan. Herkuista kieltäytyminen olisi vain NIIN paljon helpompaa, jos kaappi ei olisi täynnä kaikenmaailman suklaita, lakuja ja muuta mukavaa. Ehkä teen nyt sellaisen lupauksen, että lisää herkkuja ei hankita, ennen kuin kaappi ammottaa tyhjyyttään :)

6 kommenttia:

  1. Aikaisemman postauksen perusteella sunhan ei pitänyt laihduttaa, mutta miksi sitten käyt vaa'alla ja rajoitat noin paljon herkuttelua? SYÖ kunnolla, eikä se haittaa vaikka herkuttelisit joka päivä, kunhan määrä on sopivan pieni. Tiedät varmaan että lihakset ei kasva jos ei panosta kunnolla syömiseen, ja lihas painaa. Eli näin karkeasti ruudun takaa arvioituna koska sun paino ei nouse, ei lihaksetkaan ole kasvaneet. Eri asia tietysti olisi, jos olisit ylipainoinen. Mittaukset ovat tärkeämpiä kuin se vaa'an lukema. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en laihdutakaan :) ja se on ihan totta, että painon kyttääminen on turhaa, se on vaan vähän jäänyt mulla pahaksi tavaksi seurailla myös tuota painoa. Vielä en ole mittaillut itseäni, mutta nyt alkaisi olemaan ensimmäisten mittailujen aika. Lisäksi katson vaa`asta rasvaprosentin ja lihasmassan kehitystä (tosin hirveästi en niihin mittauksiin luota).

      Herkuttelua rajoitan sen vuoksi, koska se tuppaa mulla lähtemään helposti lapasesta ja koska sitten kun Oliver alkaa itsekin olemaan niin sanotussa herkutteluiässä, niin myös hänellä tulee olemaan yksi karkkipäivä viikossa, tai tähän ainakin pyritään :)

      Poista
  2. Voi voih. Ei se herkuttelu pahasta ole. Sitä voi tehdä vaikka joka ikinen päivä, kunhan määrä on sopiva. Ja unohda toi vaa'alla käyminen. Sä et tee sillä tiedolla yhtään mitään, kun et kerran laihduta. Mittaamalla ja peilistä katsomalla näät tuloksen. Ja SYÖ kunnolla, ei ne lihakset muuten kasva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sepä se kun mulle ei riitä se kohtuullinen määrä herkuttelua :D siksi tuo yksi herkkupäivä viikossa :) perussyömiseeni taas olen ihan tyytyväinen, tosin se on ihan totta, että paino ei ole lähtenyt nousemaan eikä tosiaan lihaksetkaan sen vuoksi näy. Itsekin olen tähän kiinnittänyt huomiota, mutta koska syön omasta mielestäni riittävästi, niin en ole ajatellut suuria muutoksiakaan tehdä ruokavalion suhteen :)

      Poista
  3. Mä aloitin tammikuun alussa käymään Äiti-vauvajumpassa Kokonhallilla, olisit säkin tullu sinne ;) Samalla näkee muita äitejä ja vauvoja saa treenattua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi hitsi ku en ees tajunnu kytätä noit vauvajumppia :O ois ollu ihan lyhkänen matkaki...

      Poista