perjantai 27. tammikuuta 2012

Suuret rakkaudet ja pahimmat viholliset

Tossa jo jossain aikaisemmassa postauksessa kerroin, että olen supistanut mun aikaisemman kolmen herkuttelupäivän/viikko yhteen herkuttelupäivään viikossa. Edelleen sopeutuminen tuottaa hieman vaikeuksia ja en ole ollut hirveän tiukka itselleni vaikka välillä lipsahdan sunnuntainakin hiukan herkuttelemaan. Näiden muutaman syntisen herkun vuoksi se on niin pirun vaikeaa.

Ajattelin nyt siis vähän listata niitä pahimpia paheitani :) tässä siis top 5 (kuvat googlesta)

1. Suklaa

 Olen aina tykännyt suklaasta (kukapa nainen ei), mutta raskausaikana sen syönti jäi todella vähälle, kun ei vain tehnyt mieli. No pojan synnyttyä suklaata menikin viikonlopussa levytolkulla. En kuitenkaan syö oikeastaan muita merkkejä kuin Fazeria ja maitosuklaa on se ykkönen :) valkosuklaasta taas en liiemmin tykkää.

2. Laku

  Lakua voisin vetää jäätävät määrät. Onneksi suurista määristä tulee myös jäätävä vatsakipu, niin jonkinlaisessa kohtuudessa on helppo pysyä . Oli aikamoinen haaste olla raskausaika syömättä lakua.

3. Salmiakki
   Tosiaan raskausaikana mulla oli laku pannassa, mutta salmiakkia söin pieniä määriä. Itseasiassa nyt ei ole vähään aikaan tullut salmiakkia popsittua. Tän himo vuorottelee ton suklaan kanssa. Suklaa kuitenkin yleensä vie voiton.

4. Jäätelö
  Jäätelöä vedin raskausaikana kaksin käsin. Nyt taas jäätelönsyönti on jäänyt lähes kokonaan ihan vain siitä yksinkertaisesta syystä että ei sitä enää kerkiä syömään ilman että se kerkiää sulamaan :D toi kuvan jäätelöannos on muutes aika osuva, nimittäin silloin kun jäätelöä syön, niin tungen siihen hirveesti ylimäärästä kamaa, kuten kinuskikastiketta, mansikkahilloa, piparinmuruja....

5. Chilipähkinät
Tää viides oli vaikee, enkä ole oikeastaan noista chilipähkinöistä niin varma, koska suolasen nälän taltutan aika vaihtelevilla snackseilla. Mutta nää nyt kuitenkin on aina hyviä, paitsi raskausaikana :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti