perjantai 27. tammikuuta 2012

Pieni kirpparikierros

Käytiin äidin, siskon ja poitsujen (Olle ja Jolle :D ) kanssa kääntymässä lastentarvikekirppiksellä ja tavallisella kirppiksellä. Siskon muksulle oli tarkoituksena hakea täydennystä bodeihin ja mulla taas oli aikomuksena etsiä isompi kypärämyssy, sekä lisää yöpukuja.

Yöpuvut tuntuu menevän nopeasti pieneksi, kun mun mielestä niiden pitää olla mukavan väljiä ja ehdottomasti jalkaterällisiä. Tuon jalkateräisyyden vuoksi pituus loppuu nopeasti kesken. Joelille löytyi yksi body ja Oliverille kaksi yöpukua ja kypärämyssy. Katselin vähän myös, josko olisi löytynyt jotkut halvat parvekevaunut. No eipä löytynyt.



 Pitäs taas kohta puoliin miettiä päivitystä hiuksiin. Vähän himottais tummempi sävy vaaleilla raidoilla, mut en taida jaksaa alkaa pelleilemään vaalennusaineiden kanssa. Täytyy miettiä vielä.


Taitava poika <3

Huomenna olis tarkoitus käväistä vanhojen opiskelukavereiden teemabileissä (teemana ranta). Meinas jäädä jo koko ilta kun ei meinannut kyytiä irrota mistään. Päätettiin sitten tehdä niin, että Tomppa lähtee poitsun kanssa kuudelta mun porukoille ja heittää mut siinä samalla niihin pippaloihin. Sitten kun Tomppa on saanut pojan yöunille, niin lähtee hakemaan mut ja jäädään porukoille yöksi.. Sisko lupasi katsella Ollen perään sen aikaa :) 

Ihana nähdä pitkästä aikaa noitakin kavereita, kovasti jo odotan iltaa, vaikka mun osalta vähän lyhyeksi jääkin, kun viimeistään klo 23 jo lähden pois. Vähän ehkä himottais viettää vähän railakkaamminkin se ilta, mutta sovittiin jo miehen kanssa tällainen järjestely :) yhden Gancia Asti minipullon ajattelin nautiskella. 

Teen bileistä sitten jonkinnäköistä postausta jos saan tytöiltä luvan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti