perjantai 30. maaliskuuta 2012

Me räkänokat

Eilen oli jo itsellä semmonen tunne että ihan justiinsa iskee flunssa, nuha ainakin jos ei muuta. Oliverkin heräili viime yönä tavallista useammin, kun oli raukalla nokka ihan tukossa. En kuitenkaan raaskinut häiritä toista, jotta oisin imassut sieltä tavaraa pois vaan hartaasti toivoin että tulis pian aamu. Ei Oliver sitten aamulla enää ollutkaan yhtään tukkonen. Lämmönkin mittasin ja ihan normaalia näyti. Itsellä tosin on ollut vähän tukkonen olo ja toivon tosiaan että se huomiseen mennessä helpottaa jotta pääsis salille kun viime viikollakin jäi välistä.

Käytiin Oliverin kanssa varmuuden vuoksi tossa lähiapteekissa hakemassa vähän tarvikkeita, jos jommalla kummalla nyt viikonlopun aikana puhkeekin isompi flunssa. Mukaan tarttui suolatippoja, nenäliinoja, kurkkupastilleja ja Strepsilsejä. Olin vähän pettynyt kun tossa apteekissa ei ollut sitä vauvoille tarkoitettua nuhalääkettä, Physiomeria, minkä mainoksen uhriksi tässä taannoin jouduin. Se on siis vauvoille tarkoitettu nenäsuihke, joka on 100 % steriiliä merivettä. Tuote lupaa ennalta ehkäistä jälkitauteja korvissa, nenässä ja kurkussa, sekä tietysti huuhtoo sen ylimääräisen nenäeritteen. Tomppa lupasi käydä katselemassa keskustan apteekeista josko tota sieltä löytyisi.




Tänään jäi vaunuolenkkikin välistä tän mun orastelevan flunssan (tai mikälie) takia ja kyllä se vaan näkyy Oliverin rytmissä kummasti. Poitsu ei oikein osaa nukahtaa toisille päikkäreilleen täällä kotona, kun on tottunut olemaan silloin vaunuissa. Eihän sitä toki aina muutenkaan pääse vaunuilemaan, mutta mahdollisuuksien mukaan kuitenkin päivittäin siihen pyrin, ihan juurikin myös noiden Oliverin parempien päiväunien vuoksi.

Tänään ollaan myös heittäydytty Tompan kanssa hurjiks ja ahdettu suuhumme tällästä tököttiä :D

 Japanilaista vihreä tee-vanukasta :D Ollen kummisetä toi tätä meille tuliaisiks viime Japaninmatkaltaan. Ei vaan olla keritty aiemmin maistamaan, kun en imetyksen vuoksi uskaltanut.

 Boksin sisältä löytyi kertakäyttölusikat, vanukkaat ja kastikepussit. Noista vanukaspurkeista tuli lievät kissanruokavibat.

 Tompan annos

 ja mun annos :D Tomppa eka tyynesti katto vierestä kun mä sotkin oman annokseni kanssa ja sen jälkeen siististi irrotti oman vanukkaansa kokonaisena -,-

Kuvittelin ton olevan ehkä jopa hiukan karvaan makusta mutta mitä vielä! Maistui lähinnä vaniljalta ja tossa kastikkeessa ehkä häivähdys teen makua. Ois kyllä uponnu enemmänki ja Tompan lautasella kävinkin vähän varkaissa. Harmi vaan kun tuoteselostus ylläriylläri oli japaniksi niin jäi vähän epäselväks mitkä ravintoarvot tollanen sisältää. Täytyypä kysellä herra Japaninmatkaajalta kun se seuraavan kerran piipahtaa kylään. Toi oli kyllä ihan hauska tuliainen.

Flunssanpoikasesta huolimatta olisi tarkoitus huomenna suunnata salille, tai kovasti ainakin toivon että pääsisin sinne menemään. Nyt tosin on ihan sellanen fiilinki että yöllä saattas nousta kuume. Jos niin käy niin jää multa kyllä suosiolla kuntoilut välistä. Sunnuntaina onkin sitten Tompan vuoro suunnata salille ja jompana kumpana päivänä olisi tarkoitus myös kävästä Epoossa viemässä äidille uusi täykkärikausi :D ihanaa kun se on ihan hurahtanu niihin.

Mä täällä jatkan nyt pillittämistä Idolsin tahtiin, hyvät viikonloput kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti