sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Yö nro 10, vierailu mummulassa ja turhaa kirppistelyä

Klo: 21.30: Poitsu unten mailla
Klo: 5.00 tutti suuhun ja asennon korjaus
Klo: 6.00 asennon korjaus ja tutti
Klo 6.44 tutti
Klo: 8.30 Herätys

Mä en tajuu oikeesti tota Oliverin yöriehumista :D oon aika varma että osa noista heräämisistä johtuu sen huonosta asennosta kun toinen riehuu niin paljon nukkuessaan. Joka tapauksessa minimies teki taas ennätyksen, nimittäin 7,5 tuntia putkeen! Luulen että tällä kertaa itsekin taisin nukkua heräämättä tuon pätkän :D en ainakaan muista heränneeni siinä välissäkään ja aina herätessäni vilkaisen kyllä kelloa.


Tosiaan tänään kävästiin aamupäivästä siellä kirppiksellä, mistä ei sitten tarttunut meitin mukaan muuta kuin pieni pussillinen metrilakua Epooseen vietäväksi. Porukoilla oleminen oli lähinnä vain sellasta kuulumisten vaihtoa ja chillausta, kun ei oltu kahteen viikkoon siellä käyty. Oltiin myös skypeyhteydessä Oliverin isoisovanhempiin, niin pääsivät hekin näkemään miten meitin pienet poitsut on kasvanut, Olle ja Jolle-serkku siis :)

Äsken valmistin viimeset lihasoseet, tällä kertaa siis possua ja enpäs ollutkaan varautunut siihen, kuinka vaikeeta sitä on saada sosemuotoon! Onneksi sen sitten viimeistään syöttövaiheessa saa muussattua tarpeeksi pieneksi, jotta uskaltaa syöttää. Possua Oliver pääseekin maistamaan ihan ensimmäistä kertaa nyt ensi viikon aikana.

Nyt tulee paljastus. Nimittäin paljastus, miltä meillä täällä kotona näyttää normaalisti silloin, kun ei ole vieraita tulossa tai kun en kuvaa sisustusta tjms. Täällä näyttää nääs tältä!




Vaatteita, pyyhkeitä ynnä muita rättejä roikkuu sikin sokin kuivumassa kun meidän ah niin ihana kuivausrumpu ei hoida tehtäväänsä. Se on ihan ostohetkestä asti toiminut jotenkin oudosti, sammuu kesken kuivauksen ja näin ollen sitä saa olla koko ajan räpläämässä takasin päälle. Oon jo aikaa sitten luovuttanut sen suhteen ja ripustelen pyykit suoraan vaan kaikkialle muualle. Tokihan olisi järkevää korjauttaa toi vehje mut eihän me saada aikaseks :D

kaiken pahan alku ja juuri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti