sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Kotona taas

Kotiuduttiin vasta äsken. Oli pojilla menny hiukan myöhäseks nimittäin :D no ei siinä, mummulassa oli ihan mukavaa ja ai että oli ihana tulla kotiin kun oli puhdasta. Tomppa oli ihan kunnolla siivonnut, pyykännyt ja tehny mulle vielä Rocky road-suklaataki <3 ihan kivoi noi poikienillat ;D.

Kun Oliver näki isin tulevan ovesta sisään niin se oikein henkäisi onnellisena :) tais olla ikävä kummallakin. Nyt illalla tosin isi saikin sitten ihan hyvät kiukuttelutkin osakseen.

 Kummieno viihdyttää




Meillä onkin nyt pitkä viikonloppu, kun Tompalla on huominenkin vapaa. Ajattelin käväistä aamupäivästä salilla, mutta muuten ei varmaan kyllä tehdä yhtään mitään muuta kuin jumiteta kotosalla ja vedetä pitsaa naamariin, Oliverraukka saa tyytyä vielä soseisiinsa kun me herkutellaan.

Yöt on taas huonontunut entisestään. Mulla on ilmeisesti (tai varmasti onkin) maidontuotanto vähentynyt, joten yksi tissi kerrallaan ei enää riitä. Oliver kuitenkin on aina jo unten mailla sen yhden tissin jälkeen, joten kummastakin rinnasta imettäminen ei onnistu. Noin vartin päästä poitsu kuitenkin herää taas nälkäänsä ja haluaa uudelleen syödä. Näin ollen yhteen imetyskertaan menee tuplasti pidempi aika kuin aiemmin. Olenkin ruvennut tekemään niin, että imetyksen jälkeen laitan pojan hetkeksi takaisin sänkyynsä, käyn lämmittämässä korviketta ja ihan kylmästi herätän pojan uudestaan syömään. Pullosta Oliver nimittäin jaksaa väsyneenäkin syödä. Se on hiukan pidentänyt imetysvälejä.

2 kommenttia:

  1. Jos Leo nukahtaa tuttipullolle ennen aikoja, niin koitan siitä huolimatta juottaa maidon loppuun koska sit käy just niin että Leo herää viim. 30 min päästä kun tajuu et onki nälkä. :D Toivottavasti Oliverin yöt parantuisi, ja tissi+korvike yhdistelmä toimii niin ei tarvitsisi heräillä puolen tunnin välein maidolle. Pidetään Leon kanssa peukut pystyssä! :D Ihanat kuvat taas pojasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mukavaa kun joku vähän tsemppaa :) viime yönä Oliverin mielestä oli nukkumisen sijaan paljon kivempi roikkua pinnasängyn laidassa :D että näin...onneks tää on ohi menevä vaihe

      Poista