maanantai 19. maaliskuuta 2012

yö nro 11 ja sisustusjuttuja


Klo: 21.15 Oliver on unten mailla juotuaan koko pullollisen velliä
Klo: 5.00 Oliver herää huonoon asentoon. Asennon korjaus, tutti suuhun ja uni jatkuu
Klo: 6.15 taas asennon korjaus, mutta Oliver ei nukahdakaan vaan olisi jo valmis nousemaan ylös. Laitan kuitenkin sitkeästi tuttia toisen suuhun ja peittoa takaisin päälle. Joudun myös muutaman kerran korjaamaan asentoa uudelleen.
Klo: 7.00 Oliver viimein nukahtaa
Klo: 9.00 Lopullinen herätys

Yö meni siis aamun taistelua lukuun ottamatta taas oikein hyvin, eikä tuo tappelukaan haittaa kun poitsu lopulta antoi periksi ja jatkoi uniaan.

Mutta niin, niitä sisustusjuttuja!

 
 

Tuollainen meille kotiutui pari viikkoa sitten sillä aikaa kun mä huhkin salilla :) Olin jo pitkään puhunut Tompalle että meidän pitäisi hankkia Oliverin ulkovaatteille joku pieni lipastontyylinen eteiseen ja että tollanen Jyskin rottinkilipasto ois just passeli siihen tarkoitukseen. Tomppa ei vain koskaan lämmennyt ajatukselle, kun meillä nyt sattuu olemaan vähän huonoa kokemusta Jyskin huonekaluista :P

Nyt toi rottinkilipasto kuitenkin sattui olemaan alennuksessa vähän alle 100 euroa, joten Tomppa olikin sitten päättänyt alistua ja käydä hakemassa sellasen meille. Ja sehän oli just sopiva tohon välikköön ja vaatteetkin mahtui passelisti! Tiedä sitten että miten käy kun pitää ostaa kaikenmaailman kurahaalarit, hanskat ynnä muut mutta se on sen ajan murhe sitten ja onhan meillä toki muutama hyllykin vapaana vielä tossa isossa eteisen kaapissa.

Mulla ois hirvee sisustusfiilinki taas päällä. Pitäs saada uutta mattoa eteiseen, uusia verhoja keittiöön, laittaa Oliverin huone vihdoin kuntoon ja kaikkea muuta mahdollista, juurikin taas kun nyt ei olisi varaa ostella mitään ylimääräistä....prkl:n auto kun imas taas mukavan nipun seteleitä ja tiskikonekin meni hajoamaan! Onneksi multa sattuu löytymään jo ihan kiva skaala erilaisia värejä tekstiilien muodossa, millä saa vähän muuteltua ilmettä. Aika paljon löytyy esimerkiksi erilaisia koristetyynyliinoja ja kaitaliinoja. Kaipaisin vain tosiaan vähän toisenlaisia verhoja enemmän sekä eri värisiä torkkupeittoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti