perjantai 9. maaliskuuta 2012

Ensimmäinen unikouluyö takana

Viime yönä tosiaan aloitettiin tää meidän urakka ja itseasiassa yö meni ihan hyvin, vaikka en ollutkaan osannut alunperin kauheasti kuvitella minkälaista se tulisi olemaan. Hoidin yön yksin, niin kuin tavallisestikin, koska Tompalla oli tänään työpäivä. No ei siinä mitään, väsyneenä se sinne töihin joutui kuitenkin menemään, kun Oliver valvotti sitäkin huudollaan :D

Olin varannut yötä varten kaksi maitopulloa, kummassakin 130 ml, mikä osoittautui hiukan liian pieneksi määräksi. Päätin jo etukäteen, etten imettäisi ollenkaan, vaan juottaisin ainoastaan nuo pullot hyväksi kokemaani aikaan.

Kerron nyt vähän, kuinka meidän yö meni. Ajat ovat aika viitteellisiä koska en kirjoittanut niitä mihinkään ylös.

Klo: 21-21.30 Oliver nukkuu sylissä
Klo: 21.30 annettiin velli, jota Oliver ei jaksanut kokonaan juoda. Viimeinen vaipanvaihto
Klo: 22 Oliver nukkuu
Klo: 22.30 Oliver herää ensimmäisen kerran, mutta pienen sylissä hyssytyksen jälkeen nukahtaa uudelleen.
Klo: 00.30 Oliver herää. Hyssyttelin häntä sylissä ja kävelin kämppää ympäri ja aina kun hän rauhoittui, niin laskin takaisin sänkyyn ja nostin taas syliin kun itku alkoi uudelleen.
Klo: 1.30: Oliver nukahtaa
Klo: 2.00-2.30 Oliver herää, annan maidon ja hän nukahtaa heti.
Klo. 4.00: Oliver herää, mutta nukahtaa kun laitetaan tutti suuhun
Klo: 5:00: Oliver herää ---> hyssyttelyä sylissä välillä laskien sänkyyn. Oliver ei jaksa enää itkeä niin kovaa, vaan lähinnä huudahtelee sängyssä ollessaan. Välillä kuitenkin huuto yltyy, jolloin hänet on nostettava hyssyteltäväksi.
Klo: 6.30: Annan maidon, jonka jälkeen hän vasta nukahtaa
Klo: 7.30: epämääräistä pälätystä kuuluu sängystä, enkä ihan tiedä koska hän lopulta nukahti
Klo: 9 lopullinen herääminen

Yö ei ollut yhtä rankka kuin mitä meidän normaali yö, koska tällä kertaa ei tarvinnut herätä puolen tunnin välein, vaan joutui suoraan olemaan pidemmän ajan ylhäällä. Vielä ainakin ensi yönä mennään kahden pullon voimin. Aion itse hoitaa sen alkuyön ja varmaan kolmen-neljän aikoihin aamusta vaihdetaan vuoroja. Katsotaan miten menee! Olin kyllä aika tyytyväinen omaan suoritukseeni. Missään vaiheessa pinna ei kiristynyt vähääkään, vaan osasin pysyä ihan tyynenä ja määrätietoisena koko ajan, toivottavasti voin sanoa ensi yöstä samaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti