tiistai 13. maaliskuuta 2012

UNIKOULU: Yö nro. 5 ja muita kuulumisia

Klo: 21: Oliver on jo untenmailla. Velli meni tällä kertaa kokonaan, sekä seitsemän aikoihin hyvänkokoinen annos puuroa
Klo. 00.05: Oliver herää. Tunnin verran itkua ja taistelua. Tutti ja käsi helpottavat.
Klo: 1.00: Oliver nukahtaa
Klo: 4.00: Tutti suuhun ja muutaman kerran jälkeen uni jatkuu
Klo: 5.20: Oliver herää, nukahtaa ja herää uudelleen----> tuttia suuhun aina kun se tipahtaa ja itku alkaa.
Klo: 5.40: Oliver nukahtaa
Klo: 7.45: Lopullinen herätys

Tuo tunnin mittainen taistelu oli paljon lievempi, kuin toissa yönä. Itku oli kovin väkinäistä ja Oliver hiukan torkahteli siinä samalla. Tomppakaan ei ollut herännyt meteliin. Taistelutahto rupeaa siis vähenemään pikkuhiljaa. Maitopullokin on nyt jäänyt pois.

Aamulla mulla on ollut tapana siinä seitsemän aikoihin poitsun herätessä  ottaa hänet viereen jatkamaan unia. Nyt olen kuitenkin luopunut tästä, koska se sekoittaisi koko homman. Sama homma on imetyksen kanssa. Tissiä annan sitten kun yö on ohitse.

Heräsin itse muutaman kerran enemmän kuin poitsu, koska en ole tottunut noin ruhtinaalisiin yöuniin :D aamulla tosin olisin voinut vielä muutaman tunnin nukkua.

Voisin nyt pitkästä aikaa kertoa vähän meidän muitakin kuulumisia.

Luultiin jo, että oltaisiin päästy niin sanotusti kuiville tuon ihottuman kanssa mutta eihän se nyt niin yksinkertaista tietenkään ollut. Nyt sitä nimittäin on Oliverin selässä. Täytyykin käydä tänään taas vaihteeksi kortisoniostoksilla. Oliverilla on muutenkin tosi kuiva iho, eli rasvoja tuntuu menevän litratolkulla. Kun nyt käyn ostamassa sen kortisonin, niin resepti onkin käytetty. Täytyy varmaan käyttää poitsu lääkärissä jotta saadaan uutta reseptiä. Kaiken lisäksi tuo tämän hetkinen resepti ei ollut muka kuuriluontoinen joten ei saatu edes kelatukea. SIIS MITÄ V****A !? No täytyy sitten seuraavan kerran keskustella vähän sen reseptiä kirjottavan lääkärin kanssa että josko se seuraava olisi sitten kuuriluontoinen.

Vielä meillä ei ryömitä eteenpäin, mutta kieritään sen sijaan :D tosin satunnaisesti vasta.  Vähän kun selkänsä kääntää niin poitsu saattaa olla siirtynyt jopa metrin verran jompaan kumpaan suuntaan. Päivittäin laitan jätkän paljaalle lattialle ja/tai eteisen matolle harjoittelemaan, mutta toistaiseksi sätkitään vielä paikallaan.

Tossa viime perjantaina käytiin muutes pieni kirppiskierros mun äidin kanssa ja jotain pientä sieltä tarttui mukaan

Kerrankin löysin itsellenikin jotain. Nimittäin ihanan ruskean tuubimekon hintaan 2 € (tosin äiti maksoi :D ) Olen muutenkin alkanut jo vähän bongailemaan kesävaatteita, lähinnä Huuto.netistä tosin.

 Oliverille Bamse-body kokoa 80 ja tälläkin hintaa parin euron verran

Tosta Huuto.netistä muuten, että en ole koskaan oikein osannut hirveesti shoppailla sieltä vaatteita, vaikka sieltä kyllä kannattais tsekata aina ennen kuin alkaa uutena ostamaan. Kännykkää, dvd-soitinta ynnä muuta krääsää sieltä on kyllä tullut hankittua ja joitain liffoja, cd-levyjä ynnä muuta krääsää mä olen siellä myynytkin joskus. Mua vaan jotenkin ahdistaa kun niitä vaatteita on siellä niin paljon, eikä niitä kaikkia pysty millään selaamaan läpi. Sen takii en sitten yleensä huuda mitään, kun en pääse näkemään kaikkia tarjolla olevia :D sieltähän kun voisi löytää paremmankin, kuin sen mitä meinaa sillä hetkellä huutaa. No ehkä mä joskus opin. 

Vauvanvaatteet onkin sitten asia erikseen, koska kriteerit on aikalailla höllemmat kuin mitä omien vaatteiden kohdalla. Oikeastaan lähes kaikki mun ostamat vauvanvaatteet on käytettynä ostettuja. Vähän olen miettinyt myös, josko joitakin lelujakin ostaisin Huutiksesta, kuten legoja ja palikoita ym. sitten kun Oliver on vähän isompi.

Mulla olis kyllä hirveet määrät kaikenlaista ylimäärästä rojua, mitkä ois hyvä myydä pois, mutta ei vain jaksaisi aloittaa sitä myyntirumbaakaan. Antaa siis rojumäärän kasvaa kunnes tänne ei enää mahdu mitään ja on pakko hankkiutuu niistä eroon :D



6 kommenttia:

  1. Tuli tuossa äsken mieleen, että oletteko kokeilleet kylvyn/pesun yhteydessä pestä Oliverin ihon jollakin öljyisellä tai öljyä sisältävällä saippualla tai ihan vaan kosteusvoiteella. Se voisi auttaa kuivaan ihoon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öljyä lorautetaan aina kylpyveteen ja kylvyn jälkeen rasvaan ukon kyllä aina niin perusteellisesti kun vaan pystyn :) ei oikein hotsittais alkaa vielä käyttämään saippuaa.

      Poista
  2. Kuulostaa hyvältä! Vaikka itellä ei lasta olekkaan, niin tuollainen tuli mieleen ja ajttelin sen jakaa täällä vaikka en tiennyt minkälainen käytäntö teillä on. :) Parempihan tuo on kun saippua, kyllä ne saippuat enemmän kuivattaa. Tai ainakin näin olettaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä otan enemmän kuin mielelläni vastaan vinkkejä :) on sit lapsi tai ei, sulla saattaa silti olla parempia ideoita kuin mulla :D

      Poista
  3. Eiköhän se kesällä sitten helpota se ihottuma! Uskoisin ainakin niin kun omaa ihoa ei tarvitse kesäisin juurikaan rasvailla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nii mäkin luulen :) se on toi talvi-ilma mikä tekee pahaa iholle

      Poista