torstai 24. marraskuuta 2011

kroppaa, hiuksia ja vauvajuttuja



 Vaaka näytti aamulla 51,6 kg. Oon enemmän kun tyytyväinen tohon painoon ja siihen se voisi vaikka jämähtää :). Muutenkin oma kroppa alkaa taas pikkasen muistuttaa sitä, mitä se oli ennen raskautta, enkä oikeastaan vaadikkaan itseltäni että ihan samoihin mittoihin pääsisinkään.


Nyt alkais olemaan taas hiustenvärjäysaika. Nyt kun mulla on vähän aikaa ollut melkein luonnollisen väriset hiukset ( :D ) niin voisin haluta taas jotain vähän punertavaa tummempaa sävyä. Erityisesti ihailen erään kaverin hiusväriä ja luultavasti vähän samansuuntaista etsin itsellekin (terkkuja vaan Nellille, luet tän kumminki :D ).




 Oliver on alkanut nukkumaan paremmin yöllä. Ollaan nyt vakituisesti annettu viimeinen iltasyöttö pullosta, minkä vuoksi poitsu jaksaa nukkua aluksi 4 tuntia yhteen menoon. Mulla kerkiää sillä aikaa rinnat mukavasti pakkautumaan, minkä vuoksi maitoa alkaa seuraavalla heräämisellä herumaan helpommin, poitsu kun on ruvennut varsin kärsimättömäksi. Tän neljän tunnin jälkeen heräämiset tihentyy pikkuhiljaa mitä enemmän aamua kohti mennään.

13 kommenttia:

  1. Minkä pitunen oot? :)

    VastaaPoista
  2. Ootpas hoikka jo! Minkä verran painoit ennen raskautta? Oot melkein kymmenen senttiä mua pidempi ja suunnillee samanpainonen! :D

    VastaaPoista
  3. Hahah mun toinen rinta oli niin saakelin täynnä kun Joel heräs (tai no heräs ja heräs...) yks yö vaan kerran aamuyöstä syömään :D voit varmaan kuvitella sen hämmennyksen kun toinen alkaa aamulla puoliunessa syömään ja sitä maitoa tuleekin niin vauhdilla että joutuu oikein pärskimään ja yskimään :D

    VastaaPoista
  4. Jossu: Voi toista :D

    Kastehelmi: Mulla heitteli paino 48-50 kg:n välillä, eli olin pikkasen liian laiha :)

    VastaaPoista
  5. Mulla toi löllykkä komeilee vatsaani vieläki :D Sitä kun pääsee treenailemaan vasta jälkitarkastuksen jälkeen.

    VastaaPoista
  6. Iituli: Eikös sulla kohta pitäs ollaki jo se jälkitarkastus :)

    VastaaPoista
  7. Vitsi sä oot hyvässä kunnossa Tanja! :) Voi ku sais itekin puhtia jostain.. Ja ihana toi punertava sävy, mitä oot aatellut...mä tykkään kans vähän sellasesta mahinongin ruskeesta tai mahongin kuparinruskeesta. :)

    VastaaPoista
  8. Pauliina: mullaki on motivaatio kadonnu jonneki :( pitää yrittää saada se jotenki takas ettei ihan lössähdä. Ostettiin jo uus väripaketti mut en tiiä uskallanko värjätä ku on aika hurja väri :D pakko oli ottaa ku tomppa yllytti

    VastaaPoista
  9. Heh...munki tekee mieli värjää tukka. :D mitähän siit ois aikaa, ku viimeks värjäsin..ei siit viel oo kauheen kauaa, mut se oli sellanen kevytsävy täl kertaa. Niin mut sä oot jo niin hyväs kunnos, et ei tartte lisämotivaatioo...;) ainut vaan ylläpitoo varten..

    VastaaPoista
  10. Jälkitarkastukseen on aikaa vielä kolme viikkoa. Sitä odotellessa :D

    VastaaPoista
  11. http://www.lorealparis.fi/hiusvarit/vari/casting/37-manque-punakupari.aspx#tab:innovation

    tota vois kokeilla, jos löytyy kaupasta..en oo tota sarjaa löytänyt vähään aikaan. Toi ei oo ees kestoväri, ni haalenee sitte jos meinaa mennä vikaan. :)

    VastaaPoista
  12. punaset värit haalenee muutenki liian nopeesti :/ mulla oli kerran jotai punakuparia, mut se loppujen lopuks haaleni ihan nätisti ni iskin siihen päälle sit mustia raitoja ni tuli ihan nätskä :D

    VastaaPoista