perjantai 4. marraskuuta 2011

niin, onhan tuolla muuallakin elämää!

Meillä on tilanne nukkumisen suhteen rauhottunut, eli taisikin olla ihan vain muutaman päivän taantuminen silloin aikaisemmin... tänään Oliver on nukkunut päivälläkin niin hyvin että kerkesin vähän säätämään tän blogin kanssa. Viikonloppusuunnitelmia ei sen ihmeemmin ole, kotona ollaan ja äiti ja isi mässää kaikilla herkuilla niin paljon kun vaan kerkii. Mummulassa saatetaan kävästä mutta muuta ei ole suunnitteilla.

Olen alkanut nyt pikku hiljaa pohtia "reviirin laajentamista", elikkä Oliverin kanssa matkaamista vähän pidemmälle kuin vaan lähikauppaan, vaunulenkille ja mummulaan. Shoppailemaan mulla ei ole tarvetta päästä, mutta ihan vaan tuo keskustassa pyöriminen olisi ihan mukavaa, ei tarttisi kavereidenkaan aina tulla tänne meille, kun voisi niitä kaupungissakin treffata. Vielä tosin en ole bussiin uskaltanut vaunujen kanssa, mutta ehkä tossa jossakin vaiheessa vielä ennen kuin ilmat rupee kylmenemään.

Nyt on kovasti ollut esillä tuo julkisilla paikoilla imettäminen, mikä tietysti on sitten edessä jos sinne kaupungille tässä joku päivä eksytään. Tosin itse luultavasti etsin jonkun lähimmän sovituskopin, tai muun vastaavan piilon etten ihan missään puiston penkillä tai kahvilassa rupea tissiä vetämään esiin. En sitten tiedä minkä keksin itselleni tekosyyksi että tuonne kaupungille jaksaa raahautua, kun ei kerta nyt ole sitä shoppailutarvistakaan :D


Mutta ei mulla tällä erää muuta, rentoa viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Me ollaan kans tää viikko oltu Pullan kanssa kahestaan kotona, kun Henkka lähti töihin.. vaunuilemassa ollaan kahestaan käyty ja that's it. Joka päivä oon ollu kovasti menossa just shoppailemaan ja kaupungille pyörimään, mutta ajatuksen tasolle on vielä jääny.. enkä tiedä yhtään että miks!

    Ja vessassa sujuu imettäminen katseilta suojassa, nim. kokemusta on :D

    VastaaPoista
  2. juu mäkään en tajuu mikä siin lähös on nii vaikeeta :D täytyy vaa rohkaistuu ja lähtee joku kerta. Teidätki haluisin kovasti jo nähä ! Tosin sitä joutuu ehkä viel vähän oottaa :)

    VastaaPoista