keskiviikko 30. marraskuuta 2011

hiuksia, kynsiä, sosetta ja siivousta

Hiuskriisi iski taas ja päätin nyt sitten etten värjääkään hetkeen, on päässyt tuo kuontalo niin huonoon kuntoon. Aikaa kun ei oikein löydy siihen, että ihan ajan kanssa hoitaisi hiuksia. Suihkun hoidan nykyään joko illalla nopeasti, tai sitten päivällä kahdessa osassa (hiukset ja kroppa eri aikaan) pojan nukkuessa. Ja pakko kyllä myöntää että ihan liiallisella värjäämisellä ääripäästä toiseen olen saanut tän tähän kuntoon. Kesällä 2010 mulla oli vielä pitkä ihana tukka :( sen jälkeen se on vaan lyhentynyt lyhenemistään...

Kynnet taas ei ole pitkään aikaan ollut niin hyvässä kunnossa kun mitä nyt on. Harmi että nyt siivousinspiksen aikana olen lätrännyt ne melkein piloille. Koko raskausajan mun kynnet oli ihan kuolemankielissä ja tuntu että hyvä kun eivät lohkea kokonaan pois :D. Nyt täytyy vaan nauttia tästä lohkeilemattomuudesta.

Niin tuosta siivousinspiksestä.. olen siis saanut nyt jonkun joulusiivouskohtauksen ja olen koko tämän viikon jynssännyt kaappien ovia, ikkunan karmeja ynnä muuta yhtä oleellista :D toisaalta ihanaa kun saa jotain hyödyllistä aikaan, mutta sitten taas ei kyllä ole omaa aikaa yhtään kun sitä joko hoitaa poikaa, tai sitten pojan nukkuessa jynssää kämppää. Mä vaan niin inhoan kaikkea pinttynyttä likaa sellasissa paikoissa, mitä ei yleensä ole tapana siivota.

Sunnuntaina oltiin porukoiden luona sosetalkoissa. Soseutettiin porkkanaa ja bataattia ja pakastettiin jääpalamuotteihin, niin on sitten valmiit annokset kutakin makua.. Nyt on sitten meidänkin pakastimessa eväät odottelemassa :) kovasti jo odottelen että pääsee syöttämään pojalle kiinteitä. Sen aika olisi sitten kun lähennellään tuota neljän kuukauden ikää,  imetys kun ei ole sujunut enää yhtä sutjakkaasti kuin aikaisemmin. Oliver ei malta millään odottaa herumisen alkamista vaan rupeaa jo siinä vaiheessa kitisemään kun tissi menee suuhun. Sitten hän jaksaa imeä juuri sen aikaa kun maitoa tulee reippaasti, minkä jälkeen kitinä alkaa uudestaan, enkä kyllä millään jaksa uskoa että maha olisi jo siinä vaiheessa täysi.. Jätkä siis haluaisi vain niellä eikä tehdä yhtään töitä :D toivotaan että tämä imetys joten kuten sujuisi edes sinne puolen vuoden ikään asti.

Hiukan tuli nyt hätäsesti rustattua :D toivottavasti tästä sepustuksesta ottaa edes jotain tolkkua.

NIIN ja meitin pieni kierähti tuossa viikko sitten ensimmäistä kertaa mahalta selälleen <3 ja nyrkin jyystämisestä ja kuolaamisesta päätellen hampaitakin olisi jo pikkuhiljaa tuloillaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti