maanantai 14. marraskuuta 2011

Lastenhuone

Mulla ois ihan hirveä hinku päästä sisustamaan Oliverin huonetta, joka siis tällä hetkellä näyttää tältä



Ei Oliver omaa huonetta tule tarvitsemaan vielä ainakaan puoleentoista vuoteen, mutta kyllä mä sen huoneen valmiiksi haluan niin pian kuin mahdollista.

Ainoat huonekalut, jotka huoneeseen jää, on sohva, lipasto ja kirjahylly. Muut lentää mäkeen heti kun vain niitä kerkiää roudaamaan pois. Itseasiassa haluaisin tuosta sohvastkin eroon, mutta se on niin uusi, ettei oikein viittisi laittaa poiskaan.

Meinataan käyttää paljon värejä ja värimaailmaksi ollaankin ajateltu turkoosia ja limenvihreää. Seinät maalataan luultavasti samalla tavalla kuin muukin asunto, eli yksi seinä tummemmalla sävyllä ja loput vaaleammalla. Haluan myös tekstiilit iloisilla ja kirkkailla väreillä. Luultavasti siis ammutaan ihan kunnolla yli ton huoneen sisustuksessa, mutta eikös lastenhuoneen kohdalla niin saakin tehdä ;D

Yksi pakollisista hankinnoista on tottakai automatto, mikä kuuluu mun mielestä jokaisen pienen pojan huoneeseen. Lisäksi haluan jonkun pienen majasysteemin, kuten lastenteltan johonkin huoneen nurkkaan, sekä lattiatyynyjä ja mahdollisesti myös säkkituolin.

Kuinka aikasessa vaiheessa laitoitte lastenhuoneen kuntoon? Mitkä olivat niin sanottuja "pakko saada"-hankintoja?

1 kommentti:

  1. Me laitettiin huone kuntoon esikoisen kohdalla noin 6kk ikäisenä ja 10kk siirrettiin tyttö omaan huoneeseen nukkumaan.

    VastaaPoista