sunnuntai 20. marraskuuta 2011

lauantai

Eilen oltiin piipahtamassa Helsingissä kaverin tuparipikkujouluissa koko perheen voimin. Oli ihanaa päästä moikkaamaan kavereita. Olin päivän aikana pumpannut 2 pullollista maitoa, ettei tarttisi siellä kaikkien edessä imettää. Imettäminen isossa porukassa ei haittaa mua, jos ollaan omien seinien sisäpuolella, mutta jotenkin mun mielestä olisi vähän epäkohteliasta vetää yhtäkkiä tissi esiin tupareissa :D. Otettiin mukaan vaunujen kantokoppa, että olisi joku paikka mihin pojun voi laskea ja johon hän voi sitten nukahtaa jos alkaa väsyttää.

Oliver jaksoi todella hyvin koko vierailun ajan, joka siis kesti 2,5 tuntia. Oltiin otettu viimeiseksi takarajaksi että 19.30 viimeistään lähetään, että muut vierailijat pääsevät aloittamaan kunnolla juhlinnan. 19.30 näytti auton kello kun lähettiin :D. Oli muuten rintavarustus HIUKAN pakkautunu siinä vaiheessa.

Kiitokset vielä Marjolle! <3

Viime yö oli ihan ennätyksellinen, nimittäin Oliver heräsi ekan kerran vasta 3.30, ja tämän jälkeen uudestaan vasta 6.30! Ensimmäinen kerta kun sai nukkua noin pitkään :) Aamulla poikakin oli yhtä hymyä kakkoja vääntäessään <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti