torstai 21. heinäkuuta 2011

rv 31+2


Porukoilla taas. Meinattiin olla viikonlopun yli täällä niin saa kunnolla ulkoiltua ym. Aurinko paistoi eilen sen verran että on vähän jaksanu kärventyä. Lisäks saatiin pestyä aurinkorattaat, mitkä pitäs jaksaa raahata vielä kotiinkin joku päivä. Ihana äiti oli käyny shoppailemassa ison kassillisen kaikkee vauvakamaa, rasvoja, talkkia ym. niin oli ihan PAKKO tulla tänään taas aamusta Tompan kyydillä kotiin käymään että saa järjestettyä hoitopöydän ! <3

Tajusin tossa yhtenä päivänä, että jos en olis raskaana, niin mullahan alkais jo luultavasti muutaman viikon päästä työt! Hirvittävän nopeesti mennyt tää kesä, mutta onneksi se on vietetty hyvin :)
Viimeksihän mulla muuten kävi niin, että kun olin ensimmäistä kertaa raskaana keväällä 2010, niin kieltäydyin työtarjouksesta, enkä tietenkään hakenut mihinkään töihin, koska kuvittelin olevani äitiyslomalla seuraavan syksyn. Keskenmeno tuli sitten niin, että oman alan töiden hakuajat oli jo menneet, enkä päässyt hakemisesta huolimatta edes kesätöihin. Kävi kuitenkin ihan mieletön säkä, kun sinne yläkouluun tuli kesän aikana uudestaan hakuun muutama paikka. Mutta nyt se mammaloma sitten ihan oikeasti pääsee alkamaan tossa ens kuun puolessa välissä :) huikeeta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti