perjantai 23. maaliskuuta 2012

lepipäivä

 yö 14

klo: 21.15: Poitsu untenmailla
Klo. 23.20 tutti
Klo: 3.50 tutti
Klo: 5.00 Oliver herää ja itkeskelee puolen tunnin ajan
Klo: 6.45 tutti
Klo: 8.00 herätys

yö 15

Klo. 21.20 Poitsu nukkuu
Klo: 3.22: tutti
Klo: 4.15 tutti
Klo: 6.15: tutti
Klo: 6.40: tutti
Klo: 7.45 herätys

Tuo itkukohtaus johtui siitä, että satuin olemaan vessassa silloin kun Oliver heräs, enkä siis kerinnyt laittamaan tuttia suuhun tarpeeksi nopeasti. Oliver on jostain syystä muutenkin nyt herännyt taas herkemmin ja unikin on tavallista levottomampaa ääntelyistä ja vääntelyistä päätellen. Oliverin asentoa täytyy myös lähes joka heräämiskerralla korjata. Eipä paljoa voi muuta tehdä kuin antaa ajan kulua ja katsoa mihinkä päin tässä ollaan menossa.

Tein tossa eilen hätäsen päätöksen heittää vähän uutta väriä tähän mun reuhkaan. Tossa kun kerrankin katsoin vähän tarkemmin niin tajusin kuinka hirveeltä tää tukka jo näytti, kun aikasempi väri oli niin epätasaisesti haalistunut pois ja juurikasvuakin jo pukkasi. Aikani siinä pohdin, että vaaleita raitoja tummaan tukkaan vai tummia raitoja vaaleeseen tukkaan. Päädyin sitten lopulta tohon jälkimmäiseen vaihtoehtoon kun se on se helpommin toteutettava. Muutenkin olisi kiva saada taas kesäksi hiukan vaaleampaa sävyä. Blondiksi en meinaa enää ruveta tukan huonokuntoisuuden vuoksi, vaikka vaaleista hiuksista tykkäänkin, mutta vaaleanruskea, hiukan hunajaan vivahtava pohja tummemmilla raidoilla vois olla paikallaan.

No juu, hätänen kun oon ostin sitten sen värin, länttäsin päähän ja pesun jälkeen totesin että ei tähän pure enää muu kun värinpoisto ja sen jälkeen uusi yritys. Päässä ei nimittäin tapahtunut ei niin yhtään mitään. Juurikasvukin pysyi muuttumattomana. Kyllä maar v`tutti. Vähän nyt vielä arkailen sen värinpoiston kanssa kun tää mun tukka on jo nyt tällasta tynkää. Mieli vaan tekis niin kauheesti saada vähän uutta ilmettä! Tänään kaupassa käydessä meinasin jo heittää värinpoiston ostoskoriin, mutta päätin nyt kuitenkin olla kiirehtimättä, kerrankin. Varsinkin kun vähän luulen ettei tähän yksi värinpoisto riitä. Siitä vasta riemu oiskin revennyt jos tänään olisin tehnyt ton värinpoiston ja huomenna olisin sitten saanut lähteä viihteelle läikikkään pään kanssa.

 ENNEN


JÄLKEEN

Mulla on ollut tänään jotenkin heikko ja voimaton olo. Ei tehny mieli lähtee edes vaunulenkille, vaan Oliverin päiväunien ajaksi käperryin itsekin sinne viereen lepäämään. Tomppakin tuli vähän aikaisemmin kotiin ja pian oltiin koko perhe siellä yhtenä kasana nukkumassa <3 harvinaista tuollainen. Oliver tosiaan nukkuu paremmin silloin, kun hänen vieressään on joku, jota hän voi pitää kädestä kiinni.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti