perjantai 16. maaliskuuta 2012

UNIKOULU: Yö nro 8

Taas yksi yö takana unikouluilua ja tais olla paras yö ikinä!

Klo: 21.30 Olle on untenmailla
Klo: 0.50 Tutti suuhun ja uni jatkuu
Klo: 5.00 tutti
Klo: 7.55 pieni pälättää iloisesti sängyssään ja poikittain tietysti


Pelkästään siis 2 turhaa herätystä koko yön aikana. Kyllä mä oon niin ylpee meitin minimiehestä. Aikaisempaan kirjoitukseen tullut anonyymin kommentti maitoallergian mahdollisuudesta sai mut pohtimaan että miksi ei aiemmin alettu kunnolla miettimään sitä vaihtoehtoa, vaikka sekin kävi kyllä mielessä. Toisaalta korvikkeen määrä oli vielä suht pieni  silloin, kun yöt rupesi kunnolla huononemaan. Nykyään poitsu taas saa korviketta monta sataa milliä päivässä. Mutta eipä tuolla ole enää mitään merkitystä, kun nyt näyttäisi siltä että tuo heräily ja yötissuttelu oli lähinnä opittu tapa. Mutta silti jotenkin hassua kun neuvolassakaan ei kertaakaan tullut puheeksi tuo maitoallergiamahdollisuus.

Ei ole taaskaan mitään kummoisempia viikonloppusuunnitelmia. Huomenna käväsen salilla ja sunnuntaina käydään tossa lähelle järjestetyllä kirppiksellä sekä mun porukoilla. Toivottavasti sieltä kirpparilta löytyisi Oliverille niitä yökkäreitä. Postista tuli TAAS liian pieni yökkäri, vaikka kokolapun mukaan pitäisi sopia. Tää on just tätä kun ostaa käytettyjä vaatteita näkemättä etukäteen ja jotka pesukone on kutistanu.  

Pitäs myös vähän täydentää poitsun sosevarastoja. Äsken pyöräytin lisää bataattisosetta ja viikonlopun aikana pitäs vielä keittää ja soseuttaa vähän kanaa ja possua. 

Tälleen ihan mielenkiinnosta kysyn että mitä te muut mammalomalaiset  teette sillä aikaa kun vauva on päikkäreillä? Relaatteko vaan vai juoksetteko ympäri kämppää siivoilemassa ja jumppailette ym niiku mä aina teen :D ku ei vaan enää osaa rentoutua paikalleenkaa! Tänään yritin keskittyä vähän aikaa leffaan mut enköhän mä jo kohta pompannu taas ylös tekeen kaikkee ihan muuta. Näin illallakin aina salkkareita katsoessa kirjottelen tätä blogia ja syön samalla, kun en vaan osaa pelkästään istua ja katsoa telkkaria. Tänään oonki jostain syystä ajoissa, mutta enköhän mä jonkun muun oheistoiminnon vielä keksi :D

1 kommentti:

  1. Kun Leo on päikkäreillä, joko siivoan tai teen soseita, saatan myös katsoa elokuvan rauhassa tai bloggailla. Nauhotan salkkareita samalla kun nukutan Leoa yöunille, joten kun poika on nukahtanut untenmaille istun hetken aikaa koneen ääressä jonka jälkeen katselen rauhassa salkkareit ja tv:tä :)

    VastaaPoista