keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

UNIKOULU: yö nro: 6

Oli vähän spesiaali-ilta kun oltiinkin kahdestaan Ollen kanssa. Hyvin kuitenkin pysyttiin aikataulussa.

Klo: 21: Oliver juo melkein koko vellin puolinukuksissa ja laitan hänet sänkyyn
Klo: 21.30: Oliver yhtäkkiä havahtuu ja aloittaa itkuraivarit, tätä kuitenkin kestää vain n. vartin verran kunnes hän luovuttaa ja nukahtaa.
Klo: 4.30: Tuttia suuhun ja uni jatkuu
Klo: 6.00: Oliver herää Tompan herätyskelloon, tuttia ja kädell rauhoittelua
Klo: 6.30 Oliver nukahtaa uudelleen
Klo: 7.40: tuttia suuhun ja uni jatkuu
Klo: 8.35 Lopullinen herätys

Oliver siis rikkoi oman ennätyksensä ja nukkui 7 tuntia putkeen ! Ihan mieletöntä! 
 Vähän jäi harmittamaan toi herätyskelloon herääminen, kun olisi ollut mukava nähdä kuinka pitkään hän olisi muuten nukkunut, mutta minkäs sille mahtaa.  Tomppa siis uskaltautui tulla sänkyyn nukkumaan, kun yöt on jo hiukan rauhallisempia. Hiukan kyllä meinas palaa käpy kun herran piti tulla klo 00.00 rämistelemään makkariin, kun oli yhtäkkiä päättänyt ettei halua enää nukkua sohvalla. Tästäkin kun oltais ajoissa keskusteltu niin olisin kerinnyt vähän raivaamaan sitä sänkyä. Mulla kun oli nää mun muistiinpanovehkeet sen puolella sänkyä ja Tomppa sitten fiksuna miehenä lykkäs ne vaan meidän väliin, vaikka hyvin tietää kuinka mä unissani pyörin ja hyörin. Olisin sitten saanut kaivaa kynää varmaan omasta äässistäni kun olisi seuraavaa herätysaikaa pitänyt kirjata ylös.

Joka tapauksessa mä oon hirveen tyytyväinen tähän edistykseen nukkumisen suhteen. Jotenkin sitä illalla menee nukkumaan paljon paremmalla mielellä ja myös herää iloisempana, kun tietää että koko ajan mennään kohti parempia öitä. Omassa vireystasossani en tosin ole huomannut kauheasti muutoksia, koska itse herään yöllä vanhasta tottumuksestani ihan yhtä useasti kuin aiemmin. Mutta enköhän mä pikkuhiljaa totu noihin inhimillisiinkin yöuniin :)

Ja äidin maailman tärkeinrakkainihanin  pieni miehenalku eilen tasan  puoli vuotta <3 <3

viiden tunnin ikäisenä 13.9.11 21.58

puoli vuotta ja yksi päivä 14.3.12

6 kommenttia:

  1. Mielenkiintoista lukea näistä teidän yöjutuista. En olisi uskonut miten nopeasti tuo etenee. Toivottavasti ei tule takapakkia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiva kun tykkäät :) halusin saada jokasen yön heräämiset ylös, jotta konkreettisesti näkis ton edistymisen. Itsekään en todellakaan uskonut että noin pienellä vaivalla voi saada paremmat yöunet aikaan. Toki jossain vaiheessa tulee västämättä jonkinlaista takapakkia kun hampaita tulee lisää ym. mutta se on sit sen ajan murhe ja nyt mä nautin! :)

      Poista
  2. Tosi hienosti Oliverin yöt on mennyt ! :)

    VastaaPoista
  3. hei ihan mielenkiinnosta kysyn, että onko pojallanne suljettu maitoallergian mahdollisuus pois? Kun joskus oireena ei ole muuta kuin yölevottomuus?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se olisi ollut seuraavana listalla mitä oltais ruvettu tutkimaan, mutta nyt kun yöt alko samontein menemään parempaan päin niin uskon ton yöheräilyn olleen vain opittu tapa :)

      Poista