maanantai 2. huhtikuuta 2012

Kevätsiivous

Flunssa on jatkunut yhtä epämääräisenä. Sen verran kökkö olo ollut ettei ole viitsinyt jumppailla tai käydä vaunukävelemässä, mutta on kuitenkin pystynyt sisätiloissa touhuamaan ihan normaalisti. Ärsyttää vaan kun tää ei edes ole mitään kunnon flunssaa, mutta en vain uskaltais hirveesti sykkiä, ettei se sitten muutu kunnon taudiksi. Meillä kun on pieni matka edessä nyt pääsiäisenä.

Aloitettiin viikonlopun aikana kevätsiivous ja nyt täällä näyttää ihan kamalalta :D tuntuu että ollaan vaan siivoomisen sijasta saatu lisää sotkua aikaan. Meillä on pääsääntösesti suht siistiä aina päällisin puolin. Se kaikki on pelkkää illuusiota. Jos sattuu kurkkaamaan mihin tahansa laatikkoon tai kaappiin niin näkee todellisuuden. Meillä on ihan järjettömät määrät kaikenlaista kamaa, piuhoja, pelejä, tauluja, koriste-esineitä yms. sikinsokin kaikissa kaapeissa ja laatikoissa. Nyt ois sitten tarkoitus löytää pikkuhiljaa jokaiselle tavaralle se oma paikka. Koko viikonloppu meni pelkästään siivotessa tätä tietokonepöytää eikä sekään ole vielä valmis vaan suurinosa tavaroista lojuu tuolla olkkarinpöydällä. Tänään sain siivottua vessan lähes tiptopkuntoon. Hinkkasin kaikki putketkin kiiltäviksi, pesin suihkukaapin yms mitä nyt ei normaalisiivouksessa tule tehtyä. Pitäisi tollain samalla lailla käydä jokainen huone ja kaappi läpi lähipäivien aikana. Mulla vaan on AINA sama ongelma ton siivouksen kanssa. Saatan nimittäin kyllä aluksi siivota innokkaasti ja huolellisesti, mutta pikkuhiljaa se into katoaa jonnekkin ja rupeankin lusmuilemaan :D sen takia meillä on aina puolet kämpästä imuroitu hyvin ja puolet taas....no, vähemmän hyvin. Tomppa taas vie kaikki hommat aina kunnialla loppuun asti ja juurikin sen vuoksi noi tietokonepöydän tavarat nököttää tuolla väärässä paikassa kun Tomppa ei niille ole vielä keksinyt sitä täydellistä paikkaa :D

Tässä kuvassa mun hiukset näyttää jotenkuten siedettävän värisiltä

Mutta täytyy kyllä sanoa että perusteellinen siivous kannattaa. Tomppa nimittäin löysi täältä tietokonepöydän syvyyksistä meidän kameran, mikä hukkui viime kesänä. Etittiin sitä kissojen ja koirien kanssa kuukausitolkulla ennen kuin luovutettiin ja ostettiin toi kamera minkä kuvalaatu on harvinaisen syvältä. Toi yllä oleva kuva on nyt otettu sillä juuri löytyneellä kameralla.

Sieltä kameran uumenista löytyi muun muassa tällainen kuva :D

8.4.2011 otettu kuva :D ensimmäisiä mahakuvia. Enpäs muistanutkaan että vaalennuksen jäljiltä mun hiukset oli tollasta tynkää.

Niin, tosiaan mainitsinkin jo noista meidän pääsiäissuunnitelmista. Oliverilla on nyt ensimmäinen pitempi reissu tiedossa, vaikka reissun päällä ei ollakaan kuin yksi yö. Lähdetään nimittäin tuonne Hämeenlinnan seudulle moikkaamaan vähän sukulaisia. Tiedossa on perjantaipäivälle serkkupojan synttärikemut, jonka jälkeen suunnataan mun isovanhemmille yöksi. Seuraavana päivänä käydään vielä moikkaamassa mun toisia isovanhempia ja siinä samalla toivottavasti myös muutamia serkkuja ennen kuin lähdetään ajalemaan takaisin kotiin päin.

Matkaan täältä sinne menee noin 1,5 h, mikä onkin sitten pisin aika autossa oloaika Oliverille. Eiköhän se hyvin mene, poitsu kun yleensä nukkuu kaikki automatkat. Yllättävää kyllä mua ei hirveesti jännitä koko reissu, vaikka innoissani toki olen. Jotenkin sitä on alkanut paljon enemmän ottamaan lunkisti kaikki asiat. Ei ole niin justiinsa, vaikka poika vierastaisikin vähän juhlissa, ei haittaa vaikka tulisi väsyitkua, tai vaikka että Oliver ei automatkalla nukkuisikaan. Nykyään ei ole enää sellaista suorittamisentuntua noissa asioissa, vaan pystyy antaan asioiden mennä omalla painollaan. Ensimmäiset mummulakäynnitkin oli sellaisia, että mulla oli koko hoitoarsenaali aina mukana, vaikka sieltä päästä löytyi ihan samat tavarat. Nykyään mulla on mukana just ja just muutama vaippa sekä Ollen eväkset (vaikka nekin kyllä sieltä löytyisivät) kun mun porukoille lähdetään :D.

Nyt mä menen jatkamaan tätä siivousprojektia ja mietiskelen josko sitä kuitenkin tänään vähän jumppailisikin. Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti