sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Erilainen viikko

Meidän viikko poikkesi aikalailla tavallisesta, vaikka ei kotoa pahemmin poistuttukaan. Sitä vastoin meillä lappasi porukkaa ihan kiitettävästi. Normaalisti täällä käydään vierasilla ehkä noin kerran kahdessa viikossa, mutta tällä viikolla pääsi näkemään kavereita kokonaista viiden päivän ajan! Ihan luksusta! Senpä vuoksi viikko hurahtikin tavallista nopeammin ja oli kyllä paras viikko pitkään aikaan!

Meidän kummankin, sekä mun että Tompan vappusuunnitelmat muuttu radikaalisti tossa alkuviikosta. Ei oltu siihen saakka pahemmin edes mietitty koko vappua, tai no multa nyt oli ylipäänsä jäänyt kokonaan huomaamatta toi vapun tulo. Aika jännä että en ollut tullut ajatelleeksi omaa vapunviettoani, kun olin kuitenkin jo pitkään lukenut erilaisista blogeista muiden valmistautumisesta ks. juhlaan :D. Tomppa oli jo aikaisemmin saanut kutsun kaverin mökille täksi viikonlopuksi. Kyseisessä mökissä ollaan vietetty monet aiemmat vaput kaveriporukalla. Tomppa kuitenkin oli ajatellut jättää mökkireissun väliin, kun sillä on tulossa tässä lähiviikkoina muutamat muutkin "pakolliset" ryyppäjäiset. Oliverin huonot yöunet oli myös syynä poisjäämiseen, kun Tomppa ei olisi halunnut jättää mua yksin selviämään niistä. Sain sen kuitenkin ylipuhuttua lähtemään, kun eipä se nyt turhan usein pääse viettämään poikien iltaa mökille. Hauskaa oli kuulemma ollut.

No me sitten ruvettiin muutaman kaverin kanssa sumplimaan, josko maanantaina saisi jotain porukalla aikaiseksi. Pitkän pohdinnan jälkeen päädyttiin pikniktyyliseen ratkaisuun kera skumppien tonne Porvoon jokirantaan. Vähän fiinimpää "pussikaljottelua" siis tiedossa :D no ei kai, kyllä me ihan syötäviä eväitäkin ajateltiin ottaa mukaan. Tarkoituksena lähinnä on olla hyvässä seurassa ihmisten ilmoilla ja mahdollisesti bongata tuttuja. Jos tanssijalkaa alkaa vipattamaan niin nopeestihan siitä hilpasee vaikka Bepoppiin tai Seurahoviin. Harmi vain että koska kyseessä on ihan tavallinen arkipäivä, niin kaikki muut tietysti on päivällä töissä ja koulussa, joten päästään aloittamaan ilta vasta lähempänä seitsemää, jolloin mahdollinen aurinkokin on jo luultavasti karannut. Pitääkin varustautua lämpimillä vaatteilla että tarjetaan siellä istuskella. Tomppa ja Oliver suuntaavat vähän rauhallisempaan vapunviettoon mummulaan :)

Mehän ollaan Tompan kanssa sovittu, että n. kahden kuukauden välein kumpikin voi halutessaan viettää vähän railakkaamman illan. Mulle itseasiassa on ihan sama, vaikka Tompalla niitä iltoja olisi useamminkin. Tarkempi olenkin itseni suhteen, vaikka eipä mulla ole kovinkaan tarvetta päästä edes juhlimaan kauhean useasti. Ehkä kerran kuukaudessa tulee sellainen olo, että olisi mukava päästä vähän tuulettumaan. Mutta en mä nyt mikään tekopyhäkään yritä olla, vaan ihan fiiliksen mukaan mennään tässäkin asiassa :) Nyt oli sellainen fiilis että vappuna halutaan kummatkin juhlia.

 14.5.2010 jokirannassa. Hyvin näyttää tarkenevan.

Mökille poikieniltaa viettämään lähti myös meidän kaveripariskunnan kaksilahkeinen, joten päätettiin tän toisen mökkilesken sekä muutaman muun leidin kanssa pitää leffailta täällä meidän nurkissa. Ei me keritty katsomaan kuin noin 1,5 leffaa, eikä taso ollut kummoinen, mutta oli kyllä niin mielettömän hauskaa! Oliver vähän ihmetteli meininkiä, mutta koska iltatoimet ei poikennut mitenkään normaalista, niin poitsu kävi ihan tavallisesti nukkumaan normaaliin aikaan. Ai että, tollasia iltoja mä haluun enemmän!Yksi kavereista jäi meille yöksikin ettei mun tarvinnut nukkua yksin :) koska eihän se nyt ole yhtään kivaa. Eilen sitten päätettiin hyökätä yhteisvoimin miesten leiriin. Tompankin sain aikaisemmin takaisin kotiin, kun kävin sen sieltä hakemassa.

vuoden 2010 vappu sitä vastoin näyttää olleen suhteellisen kylmä kyseisellä mökillä.

Tällä hetkellä sää näyttäisi meitä suosivan. Iltaa odotellessa :)
Ihanaa vappua kaikille!

2 kommenttia:

  1. hyväää loppu vAPPUA !

    - http://kixi-w.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin! :) nimim. kovasti koitan lopettaa donitsien ahmimista :D

      Poista