sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Kesävaatteet?

Ootteko jo uskaltaneet ostella vauvalle kesää varten vaatteita? Kun  mun tekis hirveesti mieli jo ostella kaikkea, mutta onko se tässä vaiheessa ihan hölmöä kun ei voi ihan varmaksi arvioida minkä kokoinen toi jäpikkä sitten kesällä on. Entä minkälaisia vaatteita olette meinannut kesää varten hankkia?

4 kommenttia:

  1. Mun pitäisi mennä ostamaan vauvalle isompia vaattteita kun ei ole kaapissa kun tällä hetkellä sopivia. Tyttö kun on vasta 2.5kk niin saattaa kesän menessä kasvaa parikin vaatekoko (toivottavasti ei kun käyttää nyt 74cm).

    En varmaan siis ostoksille lähtiessä uskalla ostaa vielä erityisesti kesävaatteita.

    Kuvittelisi että teillä ei ainakaan montaa vaatekokoa kasveta parissa kuukaudessa, eikös se kasvu kuitenkin kokoajan hidastu. Luulen että jos ostat reiluja vaatteita (kokoa isompia) niin voisivat mennä kesällä. Mitäs kokoa te nyt käytätte?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin mäkin ajattelisin ettei nyt varmaan kovin paljoa isompia vaatteita kuin mitä nyt on käytössä. 74-80 on tällä hetkellä käytössä olevien vaatteiden koko

      Poista
  2. Minä oon ainaki jo ostellu Jeminalle kesää varten mekkoja ja muuta ihanaa ja tulevalle vauvallekin oon jonkun verran ostellu vaatetta kesäks =)
    -Jonna-

    VastaaPoista
  3. Mä ostan Leon kesävaattet vasta kesällä, vaikka mielitekisi ostaa jo nyt :D Mut kun on hieman vaikea ennustaa minkäkokoinen poitsu on kesällä. Kyllähän kasvu hidastaa mutta siitä huolimatta en uskalla vielä ostaa mitään kesävaatetta. Nyt meillä on 80 cm vaatteet käytössä. Kesäksi meinasin sortseija, tpaitoja ym. :)

    VastaaPoista