perjantai 13. huhtikuuta 2012

sisustusjuttuja







Muu kämppä olikin sitten niin sotkunen ettei sieltä kauheasti viittinyt kuvia nappailla :D ja jos totta puhutaan niin ei nääkään kuvat oo tältä päivältä :D

Tosiaan oli tarkoitus vähän muokkailla tätä meidän sisustusta pienillä muutoksilla, kuten se eteisen matto, keittiön ja makkarin verhot yms. tosin sitten vasta kun raaskitaan pistää siihen rahaa. Tällä hetkellä meillä kuitenkin on ensimmäisenä projektina toi Oliverin huoneen maalaus, mikä hoituukin jo tän viikonlopun aikana, ainakin osittain. Maalit kotiutui tänään ja huomenna mennään Oliverin kanssa mummulaan evakkoon siksi aikaa kun Tomppa läiskii ne seiniin. Meillä on aika suuret suunnitelmat ton huoneen sisustuksen suhteen mutta niistä sitten myöhemmin ;) Ollaan mekin kyllä kaks tavia....hoidetaan ihan fiilareissa tota pojun huonetta kuntoon, mitä se ei vielä ainakaan vuoteen tuu kaipaamaan, eikä sen vuoksi sit jakseta panostaa näihin käytössä olevien huoneiden sisustukseen :D noo jokanen tyylillään.

Keittiöön ois kiva saada nykysten valkosten paneeliverhojen tilalle sellaset limenvihreät paneeliverhot tuomaan vähän väriä tänne. Onneks mä pystyn ton keittiön kanssa helposti leikittelemään väreillä, kun eipä täällä oikein muuten voi. Ruskean sohvan kanssa kun ei ihan mitkä tahansa väriyhdistelmät käy.

Tänää petasin sängyn varmaan ekaa kertaa vuoteen :D pitäs opetella taas uudestaan sekin taito rutiiniks. Muun kämpän suhteen jaksan kyllä panostaa perussiisteytään, mutta toi makkari on vähän tollasta pimeetä aluetta, mikä saa olla sellanen ku on :P eipä siellä kuitenkaa tuu vietettyy aikaa muuta kun nukkuen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti