keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

siivousurakkaa ja eläimellistä menoa

Kevätsiivous käynnissä edelleen. Eilen sain eteisen kaapin siivottua ja pyyhkittyä ja aloitin jo keittiönkaappiurakkaa. Tietokonepöytäkin alkaa jo hipoa valmista :D vihdoinkin. Pieni laatikollinen tavaraa odottelee vielä omaa paikkaansa.

Tänään päätin  pitää preikkiä tosta siivouksesta ja pesasin koirat tossa ohi mennen ja kynin turkit lyhyemmiksi. Huomaa kyllä että asutaan kaupungissa. Kun mennään mun porukoille, niin meidän koirat kyllä erottaa hyvin tosta valkeasta laumasta kun turkit on aina ihan harmaat. Nyt noi taas hetken aikaa pysyy puhtaan näköisinä ja varmaan ylihuomenna viimeistään turkki on jo taas harmaa.

Minillä onneksi juoksu vetelee jo viimesiään. Tota sekopäistä hässimistä onkin jo saanut kattella ihan tarpeeksi sarveiskalvonsa puhki. Joku neropatti saattaisi tähän sanoa että eihän sitä ole pakko katsoa, mutta kun meidän tapauksessa on vähän pakko :D tolla taliaivokaksikolla kun on joku ihme pakkomielle tulla kuksimaan just siihen naaman eteen, AINA ja KOKOAJAN. Jos katotaan telkkaria, niin siinä ne heiluu edessä. Jos touhuan keittiössä niin siellä ne pyörii jaloissa. Nukkumaan mentäessä ne sitten siirtyi aina makkariin jatkamaan hommiaan, kunnes parin huonosti nukutun yön jälkeen tajuttiin heittää ne ulos huoneesta ja ovi kiinni. Yöllähän toki sitä touhua ei tartte katsella, mutta se kynsien rapina lattiaa vasten erottuu vähän turhan selkeästi.

 siellä ne hönöt taas....



Huomenna pitäs jaksaa vielä vähän siivoilla täällä, ainakin pintapuolisesti, niin on sitten lauantaina kiva tulla mukapuhtaaseen kotiin. itten kun Tomppa tulee kotiin, niin käydään kaupassa hamstraamassa ruoat sunnuntaille ja maanantaille. Ärsyttää lähteä vauvan kanssa just siihen pahimpaan ruuhka-aikaan kun porukka siellä kuitenkin hädissään nimenomaan hamstraa sitä ruokaa kun pyhät tulee. Pakko mikä pakko kun Tomppa saa vasta huomenna tilin niin ei päästy aiemmin viikolla käymään. Säästöihin kun ei kosketa tällaisten juttujen takia. Täytyykin kattoo tarkkaan että tulee kaikki tarvittava ostettua. Muistan kun viime kesänä tultiin pyhäpäivänä mökiltä takaisin kotiin ja todettiin ettei himassa oo mitään syötävää. Kaikki ruokapaikat oli kiinni eikä läheisellä huoltsikallakaan visa toiminut sinä päivänä. Jouduttiin sitten hakea mäkkäristä sapuskat, mitkä mun osalta jäikin sitten syömättä kun en voi sietää sitä kuraa. No saatiin sentää juomalasi :D

 Tältä näytti tänään meidän posti :D ihan kelpokasa. Huutelin vähän Huutiksesta Oliverille lisää yöpukuja (reilusti liian isoja tarkoituksella) ja ne tulikin sitten kertarysäyksellä kaikki.

Oliver treenailee nykyään kovasti konttausasentoa. Jalat vaan tuppaa liukua aina alta pois ja jätkä mätkähtää takaisin alas. Vielä ei ryömitä, mutta takaperin mennään jo kovaa vauhtia.

Perjantaina sitten suunnataankin jo aamusta sinne sukulaisille :) tulee siis muutaman päivän tauko tähän kirjoitteluun. Loppuun kuitenkin vielä hehkutus meidän viime yöstä. Nimittäin poitsu heräsi vain yhden kerran koko yön aikana (4.45)! Tosin Oliver kyllä halusi herätä jo seitsemältä, minkä melkein luokittelen vielä yöksi, mutta joka tapauksessa ihan huikeaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti