torstai 26. huhtikuuta 2012

tyttömäisyyksiä

Kai se on tuo orastava kesä, kun laittaa mut panostamaan enemmän ulkonäköön, tai ainakin suunnittelemaan suurempaa panostusta :D. Talven ajan kun on saanut (onneksi) vähän lusmuilla joidenkin kauneudenhoito-operaatioiden kanssa. Nyt pitäisi taas kaivaa itseruskettavat ynnämuut mömmöt kaapeista ja miettiä josko niitä kerkeisi käytämäänkin. Mulla on vähän yksi sun toinen operaatio nyt vähemmälle. En edes muista milloin olisin viimeksi esimerkiksi kuorinut kunnolla kroppaa tai laittanut kasvonaamiota. Itseruskettaviinkaan en ole pitkään aikaan koskenut, koska sitä pystyisin laittamaan ainoastaan silloin, kun Tomppa pystyisi olemaan Oliverin kanssa. Kerran tossa jokun aika sitten kokeilin läträillä itseruskettavalla ja fiksuna tein sen sillä aikaa kun Tomppa oli töissä.....se tunne sen mömmön levittämisen jälkeen, kun ei voinut poitsua ottaa syliin, kun toinen olisi halunnut! Siihen jäi ne läträilyt.   Kova hinku mulla kyllä olisi saada vähän tummempi ihonsävy, joten ehkä pitäisi kävästä taas ostamassa joku asteittain sävyttävä vartalovoide.

Taitaa tulla tästä kesästä ensimmäinen laatuaan, kun ei vaan yksinkertaisesti ehdi ottaa aurinkoa. Tai tähän ainakin varaudun.  Tosin nähtäväksi jää, piteneekö pojun päiväunet, kun kesällä tulee varmasti oltua ulkona paljon enemmän kuin mitä tähän mennessä.. En kyllä malta odottaa, että ilmat lämpenee kunnolla, sit pääsee mökille kääääk ei jaksa ei millläään jaksa odottaa!

Nyt kun tuli tukkaakin taas vaalennettua, niin pitäisi jaksaa maltillisesti antaa sen hoitoaineenkin vaikuttaa vähän tavallista pidempään. Ajattelin muuten jättää tän tukan tällaiseksi ainakin toistaiseksi. Vaaleanpunaisuus on hälvennyt ja muutenkin väri tasoiottunut sen verran että tukka näyttää itseasiassa ihan kivalta tällä hetkellä. Muutamia vaaleanruskeita raitoja voisin sinne läntästä kuhan jaksan, mutta muuten saa kelvata.

 Tän kuvan jälkeen olin jo taas ihan toista mieltä tästä tukanväristä :D näyttää kyllä oikein kunnon vapputukalta :D onneks nää kuvat vääristää.
 "Hyiiii pusuja!"



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti