maanantai 1. lokakuuta 2012

Päivä keittiössä

Tänään on tullut väsättyä vähän sitä sun tätä tuolla kyökin puolella. Aamulla heti aamupalan jälkeen leivoin puolikkaalla taikinalla keon sämpylöitä ja iltapäivästä tuli vielä valmistettua vispipuuroa, pojille kanarisottoa ja itselle lihapullia.

Kokojyväsämpylät:





Mustikkavispipuuro




Kanarisotto



  • kananpojan jauheliha
  •  hernemaissipaprika 
  • riisiä
  • vettä
  •  kasvisliemikuutio
Sekoita kaikki aineet sekaisin kattilaan.  Keitä hiljalleen kypsäksi kannen alla

Lihapullat 



  • naudan jauheliha
  •  2 rkl korppujauhoja 
  • 1 prk kermaviiliä 
  • 2 munaa 
  • 1 pss ranskalainen sipulikeittoainekset 
Sekoita jauheet kermaviiliin ja anna turvota hetki. Sekoita loputkin aineet sekaan, pyöritä pulliksi ja paista 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti