torstai 25. lokakuuta 2012

Ihanaa olla kotona!

Ei sillä että mä missään muuallakaan olisin ollut :D mutta tuli vaan sellanen tunne, että tää aamutakkisillaan kotona hengaileminen ja tallennetun BB-extran katseleminen on tällä hetkellä just se mun juttu :D jooh...

Eikun ihan vakavasti ajatellen eilen illalla nukkumaan mennessä rupesin pohtimaan hiukan tulevaisuutta, mahdollista töihin paluuta ja uusia raskauksia. Kaksi tulevaa vuotta tulen joka tapauksessa viettämään kotosalla poitsujen kanssa, eli mikään kiire ei tulevaisuuden suunnittelulla vielä ole. Tykkään kuitenkin olla ajoissa suunnitelmien suhteen, joten kyllä näitä asioita tulee välillä pohdittua jo nyt.

Toistaiseksi olen vielä ihan pihalla, mitä tulen tekemään sitten kun kotihoidontuki lakkaa. Rupeanko työnhakuun, lähdenkö opiskelemaan, mahtaisiko olla toisen lapsen aika...? Kaikki on mahdollista, mutta luojan kiitos vielä ei tarvitse tietää. Tällä hetkellä mä nautin enemmän kuin koskaan tästä kotona olosta ja kiireettömyydestä.



Aamuisin on ihana katsoa kylmälle ja sateiselle pihalle tietäen, ettei itsellä ole mikään pakko poistua sisätiloista. Mikäs täällä ollessa kun neuvola, ruokakauppa, apteekki ynnä muut tarpeelliset paikat on tossa naapurissa :) Viereisistä rakennuksista löytyy myös hammaslääkäri, kampaamo, hieroja, kirppis, kirjasto ja vaikka mitä. Hyvin ollaan valittu asuinseutumme, vaikka tämä kaupunginosa hiukan huonomaineinen onkin.


Tää viikko on vähän poikennut tavanomaisesta siltä osin, että koirat lomailevat tällä hetkellä tuolla Askolan puolella rakennustyömaalla. Kuulostaa pahalta tiedän, mutta meno siellä on todellisuudessa hyvinkin rauhallista, koska mun äiti ja isäpuoli siellä rakentelevat sitä taloa keskenänsä aika rauhalliseen tahtiin ja jaloissa pyörii seitsemän kappaletta noita karvaturreja. Meidän koirat nauttii ihan suunnattomasti siitä kun pääsevät tuonne maalle juoksentelemaan ja leikkimään muiden koirien kanssa. Itsellä tosin on ihan kauhea ikävä niitä, mutta koska mä tiedän että tää tekee niille ainoastaan hyvää, niin ei meillä ole mikään kiire niitä kotiuttaakaan. Varmaan viikonlopun aikana käydään hakemassa ne kotiin.

Tällä viikolla oon lenkkeillyt ahkerasti tonne vähän matkan päässä olevalle kauppakadulle + vähän isompaan ruokakauppaan. Saa jotenkin enemmän motivaatiota lähteä vaunulenkille, kun on mukamas pakko hakea ruokatarvikkeet vähän pidemmällä sijaitsevasta paremmasta ruokakaupasta :D Tänään olisi taas tiedossa samanlainen reissu, eli ensin pakataan kaverin kanssa muksut (3 kpl) vaunuihin ja suunnataan vähän fiilistelemään vaatekauppoihin ja itkemään köyhyyttämme. Sitten kotiutumisen ja pikaisen ruokailun jälkeen oman perheen voimin shoppailemaan viikonlopun ruokaostokset.

Lauantain ohjelmassa on kaverin synttärijuhlat halloween-teemalla. Alkuperäisenä suunnitelmalla oli mennä alkuillasta koko perheen voimin ja Tomppa ja Oliver olisivat hipsineet sitten omia aikojaan kotiin ja mä olisin jäänyt jatkamaan. Oliver on ollut koko viikon kuitenkin sen verran flunssainen, että saa nähdä jääkö juhliminen herroilta kokonaan välistä. Virtaa tolla ukolla kyllä riittää vaikka muille jakaa. Muuta ohjelmaa meillä ei viikonlopun varalle olekaan, kun ei tuon nuhanenän kanssa viitsi kauheasti kyläilläkään missään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti