maanantai 8. lokakuuta 2012

Oliverin ensimmäinen ravintolareissu


Leffaillasta ei muistettu ottaa yhtäkään kuvaa :D mutta hauskaa oli, vaikka itse leffa olikin ihan muu kuin oli tarkoitus katsoa. Tuli syötyä itsensä taas ihan ähkyyn leffaherkuista ja seura oli mitä mahtavinta. Tyttöset päättivät jäädä vielä yöksikin, joten aamulla tuhdin aamupalan jälkeen jatkettiin vielä muutamalla leffalla :D Ollaan muuten kerran aikaisemminkin vietetty tyttöjen kesken leffailtaa meillä ja silloin oli ihan yhtä hauskaa. Sellaisia pitäisi viettää paljon useamminkin! 


Sunnuntaina iltapäivästä suunnattiin Amarilloon lähes saman kokoonpanon voimin. Tämäkään ei ollut mikään etukäteen suunniteltu juttu, vaan ihan lennosta lähti ajatus että lähettäisiin kokeilemaan, miten Oliverilta luonnistuisi ravintolakäynti. Täytyy kyllä myöntää että olin mä vähän "pettynyt" Oliverin suoritukseen, vaikka olisihan se huonomminkin voinut mennä :D Saatiin siis kyllä syötyä, mutta samaan aikaan jäpikkä vaati välissä koko ajan huomiota, nappaili tavaraa kummankin lautaselta salamavauhtia, kiljui, yritti kammeta ylös yms yms....mukana meillä oli Oliveria varten rasiallinen maissinaksuja, puolikas sämpylä, kaukosäädin (kyllä :D ) ja kirja. Näin jälkiviisaana olisi pitänyt ottaa vaikkapa hedelmäpiltti tai joku vastaava mukaan. Seuraavaa kertaa odotellessa!



Tässä vaiheessa itseasiassa tehdään jo lähtöä kotiin päin. Tomppa kyllä nappaili kuvia jo aikaisemminkin, mutta jostain syystä ilman salamaa, eli eipä niistä julkaisukelpoisia ollut yksikään :P Ja Oliver kyllä työllisti meitä kumpaakin sen verta ettei siinä tullut mieleen enää kameran kanssa heilua :D


Viskijäätelöä <3

Kiitos ihanille naisille ihanasta viikonlopusta ! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti