sunnuntai 27. tammikuuta 2013

vklp


Ajattelin vaihteeksi tehdä viikonloppupostauksesta tällaisen paketoidun version :D Tästä lähtee järjestyksessä vasemmasta yläkulmasta oikealle --->




1.En ole pitkään aikaan ostellut mitään lehtiä. Kosmohan mulle tulee tilattuna ja Kaksplussan saan aina kakkosanopilta. Muita lehtiä olen tyytynyt ostelemaan silloin tällöin irtonumeroina. Netistä on niin kätevä aina tsekkailla kaikkia kuntoiluvinkkejäkin, niin en ole oikeastaan edes tajunnut kaivata sen kategorian lehtiä. Nyt kuitenkin nappasin kauppareissulla mukaan uuden Fitin, kun se kerran sattui olemaan niin hyvässä tarjouksessa. Tää lähti tilaukseen välittömästi.

2. Miehen pyynnöstä tekaisin kinkkupiirakan. Perinteinen versio on aikamoinen kaloripommi, joten vähensin reippaasti rasvan määrää ja käytin valkoisen vehnäjauhon sijaan leseitä, ruisjauhoa ja sämpyläjauhoa. Ihan hyvin näytti uppoavan. Minä ja Olle kerittiin saamaan pienet palat ennen piirakan mystistä katoamista.

3. - 

4. Viimeisin Putous-jakso oli jopa oikeesti ihan hauska.

5. joku rontti norkoili taas ruokapöydän luona välipala-aikaan...mä yleensä lukitsen koirat keittiön ulkopuolelle odottelemaan ja vasta Oliverin ruokailun päätteeksi päästän ne siivoamaan jäljet. Me ei olla enää pitkään aikaan annettu koirille kuin kerran päivässä ruokaa, kun ne syö niin paljon Oliverin ruoantähteitä :D

6. Välipalaksi perinteinen smoothie.

7. vähän lisää vaaleanpunaista meidän jo valmiiksi vaaleanpunaiseen keittiöön :)

8. Lauantaina oli herkkupäivä ja tuli vedettyä ihan liikaa jonkin verran suklaata...

9. Mä en enää voi syödä ilman että mä luen Akkareita :D paitsi aamupalalla kun luen blogeja ja selaan Facebookia

10. Epämääräinen mössö on salaattia ja letunnäköinen quasadilla, jota tein ensimmäistä kertaa elämässäni. Ei ollu hyvää. Seuraavalla kerralla teen oikeesti ohjeen mukaan..

11. Hiuksien tehohoito jatkuu. Aina kun vaan kerkiän, niin pesen hiukset pitkän kaavan mukaan, eli ensin tota kuvan mukaista öljyä koko päähän ja vaikutus n. puoli tuntia, sitten normi suihku ja hoitoaine päähän vaikuttamaan ainakin vartiksi. Hiukset on selkeesti terveemmän tuntuiset, kun on jaksanut vähän enempi panostaa niiden hoitoon.

12. Kirjoittelin vähän omia tavoitteitani ihan paperille saakka liittyen terveellisiin elämäntapoihin, sekä mun uuteen treeniohjelmaan. 

13. Flunssassa ollaan oltu koko perhe, Oliverilla ilkeä yskä, miehellä muuten vaan heikko olo ja itsellä onneksi lähinnä vain nuhaa. Sen verran reippaana ja hyvinvoivana olen kuitenkin pysynyt, että  kumpanakin aamuna jaksoin lähteä lähes suoraan sängystä päälle 3 kilsan juoksulenkille. Täytyy varmaan ottaa tavaksi.

Siinä näin pähkinänkuoressa meidän viikonloppua. Noiden muutamien liikuntasuoritusten lisäksi tuli lähinnä tehtyä vain ajatustyötä (suunniteltua tulevaa treeniohjelmaa siis), leikitty, katseltu telkkaria, syöty hyvin ja vaan oltu. Meillä harvemmin on tällaisia viikonloppuja, kun vaan pysytään kotona käymättä yhtään missään. Vaikka kyläilyt ja shoppailureissut olisi kuinka kivoja, niin on nää tällaiset chillailuviikonloputkin tärkeitä :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti