keskiviikko 9. tammikuuta 2013

viikonlopun täydeltä ruokakuvia

Kuten puhe olikin, perjantaina käännettiin auton nokka kohti Forssan suuntaa ja suunnattiin mun isovanhemmille viikonlopuksi. Oli ihan mahtavaa käydä taas sukuloimassa, syödä hyvin, herkutella liikaa ja ihan vaan chillailla siellä ihanan hiljaisessa korvessa. Lauantaina juhlistettiin paikallisella kylätalolla mun äitiä ja enoa 100-vuotis synttärien muodossa ja tässäpä vähän kuvasaldoa sieltä:



Itse menin jo heti aamutuimaan juhlapaikalle auttamaan ruokien kanssa. Mun mielestä oli tosi hauska idea vuokrata toi kylätalo, vaikka vain pienellä porukalla juhlittiinkin (25 henkeä). Ainakin oli tilaa poikien juosta ja väljästi istumatilaa. Paikan vuokrakin taisi olla jotain 20 euroa vain :D Kaiken lisäksi sieltä mun isovanhemmilta on kylätalolle matkaa vain muutaman kilometrin verran.
















Tältä näytti mun lautanen kun kasasin siihen "vähän" ylimääräistä Oliveria varten :D ehkä pikkasen liiottelin, kun jouduin lopulta lykkäämään puolitäyden lautasen Tompalle, kun itseltä loppui puhti. Ja pitihän sitä tilaa jättää vähän kakulle ja suklaallekin ;)

Oliverilla taisi olla enemmän ruokaa lattialla kuin lautasellaan...

Serkun tekemä taideteos



Tuhdin ruokailun jälkeen pojat jaksoi vielä painiakin. 



Pukkikin oli käynyt jättämässä vielä viimeiset lahjat pojille


Tilaisuus oli todella rento ja yksinkertainen. Kunhan seurusteltiin ja syötiin hyvin. Laulettiin me toki onnittelulaulu sankareille heti aluksi ennen kuin syöksyttiin ruokien kimppuun :D mutta muuten jokainen sai oikeastaan tehdä mitä mieli teki. Muun muassa serkut pelaili kimpassa kännyköillään omassa pöydässään :D


Sunnuntaina suunnattiin jo hyvissä ajoin kohti kotia <3 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti