sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Tohelo ja Torvelo

Ajattelin aloittaa tämän "urakan" kertomalla vähän meitin koirista :) (niistä kun sattuu olemaan tuoreimmat kuvat tällä hetkellä)

Elikkä meillä asustaa mamman kullat Mini

* emä: havannankoira
   isä: bichon frisè/kesk. k. villakoira
* s. 21.12.2001
* Syntynyt meillä
* Vähän laiskanpuoleinen, mutta  teräväpäinen pikkuneiti, jolta löytyy myös temperamenttia välillä vaikka muille jakaa.
Mini on pienestä pitäen kulkenut mukana lähes joka paikassa ja nauttii huomattavasti siitä, että pääsee aina mukaan. Junat, veneet ym ovat tulleet tutuksi.
Mini on myö melkoinen herkkupeppu, jonka intohimona ovat varsinkin nuudelit. Mini osaa ällistyttää kerta kerran jälkeen nopealla oppimisellaan ja innollaan. Neidillä onkin hanskassaan ihan hyvänkokoinen nippu hauskoja temppuja.

ja Roope
* emä: havannankoira
   isä: havannankoira
* s. 3.8.2004
* Syntynyt meillä
* Roope on pentuna meiltä kertaalleen myyty, mutta muutti takaisin kotiin näin aikuisiällä perheensä huonon elämäntilanteen vuoksi...luojan kiitos! Roope on yhtä mahtava pakkaus kuin isosiskonsa Minikin, vaikkakin eri tavalla.
Roopen asetuttua taloksi meillä oli hiukan auktoriteettiongelmia, jotka onneksi ratkesivat ajan ja työn myötä. Roope on älyttömän energinen ja elämänhaluinen herra, joka rakastaa vinkuleluja ja painimista jä vääntämistä, minkä vuoksi se selkeästi onkin ehkä enemmän Tompan kun mun perään, kun taas Mini on aina ollut mammantyttö.
Roope on myös hyvin oppivainen ja rakastaa toimintaa, herra vaan tuppaa hötkyilemään vähän turhan paljon aina koulutustilanteissa, joka taas hiukan hidastaa sen oppimista ja keskittymistä.




Molemmat koirat ovat meille kummallekin älyttömän rakkaita, eikä niitä voisi korvata millään. Koirat ovat meille kummallekin yhteinen harrastus, vaikkakin Tomppa tunnustautuukin enemmän kissaihmiseksi.

Tässä hiukan esitietoa. Olen aikeissa vielä kirjoittaa erikseen koirien harrastuksista, turkinhoidosta, ruokinnasta ym sitten myöhemmin :)

Mini ja Roope kiittää ja kuittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti