lauantai 16. heinäkuuta 2011

sapuskaa ja frendejä

Päivän on saanut mukavasti kulumaan tekemättä juurikaan mitään. Eikös silleen se loma kuulukin viettää että aika kuluu, mut juuri mitään ei jää käteen, vai menikös se nyt päinvastoin ?

Loput vauvanpyykit sain ainakin hoideltua ja kokattua syötävää koko perheelle.
Ihmisille siis:

Köyhän naisen salaattipitsa. Itse pitsassa ainoastaan ketsuppia, kinkkusuikaleita, kanasuikaleita ja juustoraastetta ja paiston jälkeen päälle vielä heitetty salaattia ja salaattikastiketta, jotta tulis terveellinen olo. kyllä sillä nälkä lähti.

Koirille sain aikaseksi uuden puurosatsin, jonka teen aina tasasin väliajoin


Puurosta löytyy:
  • lihaliemessä keitettyä tummaa riisiä
  • herne-maissi-paprikaa
  • sianlihakastike-säilyke
  • paistettuja possusuikaleita
  • sadonkorjuupata-piltti
Syötän tätä siis koirille aamuisin kuivamuonan seassa, iltapäivisin saavat tyytyä pelkkään kuivamuonaan, koska lihaherkkuja saavat päivittäin hoito-, leikki- ja koulutustilanteissa. Annan koirille ruokaa aamuisin herätessä ja iltapäivisin neljän tienoilla.

Tosta yhdestä kattilasta riittää kahdelle koiralle syömistä moneksi viikoksi, joten laitan vain parin päivän annoksen verran jääkaappiin ja loput pakastan saman kokoisina satseina. Kun jääkaapissa ollut määrä loppuun, heitän sinne pakkasesta uuden pussin, joka sitten kätevästi kerkiää sulamaan seuraavaan aamuun mennessä.

Ruoanlaiton ja pyykkäämisen lisäksi tän päivän toiminta onkin rajoittunut Frendien kyttäämiseen ja äsken Tomppa sai työhälytyksen ja lähti ajelemaan kohti Loviisaa joten kaipa munkin pitäs ryhdistäytyä ja lähteä koirien kanssa ulos nauttimaan kesästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti