lauantai 23. heinäkuuta 2011

huonosta aamusta loistavaan iltapäivään

 Nousen sängystä tosi harvoin niin sanotusti väärällä jalalla ja jos joskus joku ottaa päähän, niin en yleensä jää pitkäksi aikaa murjottamaan, mutta tänään oli kyllä just sellanen aamu että kaikki asiat otti pannuun, muun muassa tää näiden AH niin ihana netti joka katkeilee kahen minuutin välein. ja sit vielä vähän vähemmän vakava juttu kuten et miks aurinko ei voinu paistaa heti aamusta niiku oisin halunnu :D on mullaki ongelmat. Onneks se aurinko sit alkokin paistaan ja Tomppaki tuli vähän siihen kyseleen mikä mulla on ni tulin sit järkiini. Sit mentii tekeen koko porukan voimin ruokaa ja näinhän siin sit kävi et

Tomppa laitettiin kokkaamaan, yks valokuvaa, toinen tekstailee ja kolmas dataa :D no okei kyl me vähän autettiin, tehtiin salaatti ja katettiin pöytä.

Ollaan siis viikonlopun ylitte täällä porukoilla "talovahteina" kun äiti ja isäpuoli lähti Susikkaalle äidin vanhemmille käymään. Kokoonpanoon kuuluu 5 koiraa (2 lähti reissuun mukaan) minä, Tomppa, Jossu eli mun sisko, sen poikaystävä (joka tosin liittyy seuraamme vasta illalla) ja Sami eli mun veli :)

tämmönen pöperö sieltä valmistui, eli perus jauhelihakastike ja keitettyjä perunoita.

Ruoan jälkeen lähettiin shoppailemaan mun veljelle uusia vaatteita ja kyllähän sieltä vähän tarttui kaikkea itsellekin mukaan ja nyt sitten ollaan korvia myöten veloissa ihanalle pikkuveikalle (kyllä! Säälittävää :D) Shoppailureissusta laitan postausta myöhemmin tänään tai vasta huomenna, kun en jaksa tapella enää tän koneen kanssa.
Oli muuten ilmeisesti tossa joku aika sitten ihan kiva ukkospuuska, satuttiin vaan missaamaan se kun oltiin sillon just siellä kaupassa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti