torstai 14. heinäkuuta 2011

sataa sataa

Tompan pitäs tänään lähteä mun pikkuveljen seuraks tohon Porvoon jokirantaan Pulseliveen fanittaan Jare & Villegallee. Saa nähä kuinka pahasti kastuvat jos ilma jatkuu tollasena. Itse päätin jo aikoja sitten jättää tapahtuman väliin, kun kaiken maailman kauhukuvat pitkästä seisomisesta, ihmistungoksesta ja vessajonoista alkoi vilistä päässä. Ei ehkä mun juttu tällä hetkellä.

Mä ainaki ajattelin pyhittää tän päivän ja luultavasti illankin huonoille leffoille, jäätelölle, suklaalle ja sohvalle peiton kera.!
Täytyy varmaan sitä ennen hakea kaupasta koirille leffaeväiks pari luuta että jaksavat tyytyväisinä möllöttää, kun ulkoileminen tuskin niitäkään tänään pahemmin kiinnostaa.

Onneksi eilen oli ihan mahtava sää ulkona olemiseen ja eksyttiinkin parin kaverin kanssa hetkeksi terassille istuskelemaan. Kauheasti ei porukkaa ollut liikenteessä, luultavasti koska ilma oli hiukan viileämpi, mikä taas mun kantilta oli ihan loistava juttu, kun aurinko kuitenkin jaksoi myös vähän paistaa. Hauskaa oli vaikka jutut olivatkin vähän levottomia :D miten voikin raskaus noin paljon toisia kiinnostaa? "tajuutsä et se tulee susta viel ulos ja sit paikat repee ja entä jos sä et huomaa jos se nyt vaikka alkaiski jo syntymään ja entä jos se ei mahukkaan tuleen jne jne ?? " :D:D
joo o....mut lisää näitä extemporetreffailuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti