lauantai 13. elokuuta 2011

täysin epäonnistunut postaus

Tän oli tarkotus olla kuvarikas postaus eilisestä, kun häädin Tompan mun porukoille yöks ja pidettiin kaverin kanssa tyttöjenilta. Herkuteltiin ja juoruttiin ja oli ihan mahtavaa ja piti ottaa paljon kuvii, mut HAHAH mähän unohdin sitten koko kameran olemassa olon taas totaallisesti! En oo tottunut ottamaan niin paljon mun elämästä kuvia, mitä nyt oon yrittänyt, niin aika usein käy näin...mutta kyllä mä vielä opin!
Ainoa kuva koko päivästä oli tästä aikaansaannoksesta :D

Leivoin tosiaan pitkästä aikaa ja sen kyllä huomas koska unohdin tosta pohjasta kokonaan rasvan :D katoin ohjeen netistä ja kirjotin sen itelle ylös. Ihmettelin siinä sitten leipoessa että miksi pohjaan ei tule ollenkaan rasvaa ja ajattelin että vaikka ohjeessa sitä ei luekkaan niin laitan sitä silti (no unohdin sen sitten siitä huolimatta :D) Jälkikäteen kun katoin sitä alkuperästä ohjetta ni kyllähän siinä se rasva mainittiin. Tuli vähän kuivaa ja kitalakeen tarttuvaa piirakkaa mutta ihan syötävää kuitenkin :D

Joka tapauksessa eilen mun aamu alkoi sillein että sain ihanan tekstarin kuuden maissa missä kerrottiin pienen pojan syntymästä <3 Eihän siinä sitten malttanut enää nukkumaan niin äiti saattoi mut sitten puhelimitse ajan tasalle ja sen jälkeen sain piiitkästä aikaa oikein kunnon himosiivouskohtauksen ja laitoin koko kämpän kuntoon. Aamupäivästä lähdettiin äidin kanssa valkkailemaan siskolle koru ja karkkia sairaalaan viemisiksi. Loppupäivä menikin leipoessa iltaa varten ja vierailuaikana kävästiin sairaalassa moikkaamassa tuoreita vanhempia (vauva oli lastenosastolla, eli hänet nähdään luultavasti tänään). Ilta ja yö sitten vierähtikin kaverin kanssa hengaillessa.

Täksi päiväksi onkin sitten ohjelmassa Frendien kyttäämistä ja uusi vierailukäynti sairaalassa :)

Laitetaan tähän nyt vaikka kuva meitin kullannupuista viime talvelta



3 kommenttia:

  1. minkäs kokonen se vauveli oli? :)
    -Jonna-

    VastaaPoista
  2. mää luulen et johanna tekee siitä jonkun postauksen tonne omaan blogiinsa ni sielt voi sit käydä lukemassa :)

    VastaaPoista