torstai 4. elokuuta 2011

Ikkunaostoksilla




Lähettiin kaverin kanssa vähän kaupungille pyörimään vaikka kummallakaan ei ollu rahaa ostaa mitään. Mutta kivasti sen päivän saa kulumaan ihan vaan kaupoissa haahuilemalla ja tulipahan ainakin muutama juttu merkittyä ylös mitä pitää käydä hakemassa sitten kun on taas rahaa. En oikeastaan koskaan shoppaile vaatteita Porvoosta, vaan mielummin tilailen netistä, mutta nyt vois kyllä tehdä pitkästä aikaa poikkeuksen. Listalla ois myös kaikenlaisia hiusten- ja ihonhoitojuttuja mitä ois pakko jossain vaiheessa saada hommattua.

Siskokin viimeisillään siellä taapersi nopsasti moikkaamaan kun pidettiin hengähdystaukoa kiertelyssä. Ens viikko olisikin tarkoitus viettää porukoiden nurkissa ihan siltä varalta jos siskoa pitää päivällä lähteä kuskaamaan synnyttämään. Ei millään malttais odottaa että se jo pukkais oman poikansa, vaikka tiedän että sitten mun on vielä vaikeempi pysyä hamosessani kun pitäisi vielä odotella että oma lähtee syntymään.

Joka tapauksessa käytiin siinä vielä kirjastossa lainaamassa mulle vähän opiskeltavaa


Tajusin etten ole vielä olleskaan lukenut niinkään vauvoista ja synnytyksestä, vaan pelkästään raskauteen liittyvistä asioista, niin ajattelin että nyt olisi jo hyvä aika paneutua siihen itse olennaiseen. Tolta Vicki Lovinelta luin yhden raskauteen liittyvän kirjan ja se oli niin loistava että luin sen vielä pariin otteeseen uudestaankin. Olin aika onnessani kun huomasin että samalta kirjailijalta oli myös vauva-aikaan liittyvä opus.

Ainoa ostos

Rikoin myös siinä bussia odotellessa herkkulakkoani (mullahan on siis se periaate että pelkästään viikonloppusin saa mättää mitä tykkää) ja enköhän sitten sotkenut totaallisesti paitani tohon mehuun. Onneks olin jo muutenkin suuntaamassa kotiin päin.



Illaksi ois vielä luvassa Frendien toljotusta ja koirien kanssa touhuamista kun joutuivat yksinään hengailemaan mun turhanpäiväsen "shoppailureissun" ajan.

2 kommenttia: