lauantai 27. elokuuta 2011

26.8.2011

Torstain ja perjantain välinen yö oli aika puuduttava kun jostain syystä uni oli todella katkonaista ja heräilin noin tunnin välein. Aina kun nukuin niin näin unta leipomisesta :D jotain henkistä alitajuntaista valmistautumista perjantaita varten ? Olin aika helpottunut kun Tompan herätyskello soi kuuden maissa, niin oli "lupa" nousta ylös. Seitsemän aikoihin aloitin iltaan valmistautumisen ja kahelta olin valmis. Vierailla oli lupa saapua kolmen jälkeen mutta loppujen lopuks päästiin alottaan vasta kuudelta kun oli niin paljon mattimyöhäsiä. Koirat me vietiin jo päivällä mun porukoille hoitoon, ettei pienten tarvii kattella sekopäistä meininkii mitä varmasti oli luvassa.

Nää oli siis kaverin tervetulijaisbileet, kun se vietti Japanissa koko kesän ja tuli tossa alkuviikosta takaisin. Oltiin keritty suunnitteleen tätä iltaa jo päälle kuukausi ja kyseessä piti olla yllätysjuhlat, mut asia paljastu tälle sankarille paria päivää ennen perjantaita :P Mutta kaikilla näytti olevan hauskaa ja sehän on se pääasia. Porukka lähti sit siin yhen maissa yöllä jatkamaan baariin ja me mentiin Tompan kanssa nukkumaan :)




 Hetken päästä







 Älkää kysykö :D 







5 kommenttia:

  1. Niin söpö masu!
    Kattelin just tänää omia masukuvia ja hirvee haikeus taas iski.
    Nautihan vielä, kun on masu. Voin luvata, että sitä tulee ikävä jossain vaiheessa! :)

    VastaaPoista
  2. nyt vielä ajattelee et syntyispä nopeesti ihan senkin takia et pääsis jo tästä mahasta, mut se on kyl varmasti totta et joskus tuun kaipaamaan tätä :)

    VastaaPoista
  3. kaunis tuleva mami ja törkeen söpö masu sulla!:D

    VastaaPoista
  4. oi kiitos! Samaa olen kuule ihastellut sinussa :)

    VastaaPoista