lauantai 2. maaliskuuta 2013

höpöhöpö

Huh! viikonloppu! Tää viikko on ollut jotenkin poikkeuksellisen raskas (vaikka mitään poikkeuksellista tässä viikossa ei ole ollutkaan). Treenit on kulkenut vähän tahmeesti ja keskiviikon lepohetken käytinkin uuden treeniohjelman suunnitteluun, josko ongelma olisikin vain tylsistymisessä. Torstain ja eilisen päivän treenit kulkikin jo sitten vähän paremmin. Tein ainoastaan lemppariliikkeitäni, useimmat liikkeet superina ja loput liikkeet vain lyhyillä tauoilla. Näin ei kerinnyt hiki kuivua ja keskittyminenkin oli huomattavasti parempaa. Joka tapauksessa viikon urheilut on nyt suoritettu ja kaikki mikä tähän päälle tulee on vain ja ainoastaan plussaa!



Toinen asia, mikä on vaikuttanut tähän uupumukseen ja nuutuneeseen oloon on se, että napsastiin ennen hiihtolomaviikkoa Oliverilta tutti kokonaan pois. Ajateltiin, että hiihtolomaviikko on tarpeeksi pitkä aika Oliverin toipua tutista, mutta kyllä ne levottomat yöt jatkuivat vielä pidempäänkin. Kaksi edellistä yötä ovat kuitenkin olleet todella positiivisia yllätyksiä, ja jätkä onkin nukkunut kumpanakin yönä n.  klo: 20.30-6.15, mikä on ihan huikeeta! Toivottavasti noi luksusyöt on tullut jäädäkseen.


Minkäänlaisia viikonloppusuunnitelmia meillä ei onneksi ole ollenkaan. Mulla on sellanen olo, että voisin viettää vaikka kokonaisen päivän sängyssä peiton alla kirjan ja herkkusäkillisen kanssa. Sellaisen rennon ja laiskan krapulapäivän ilman krapulaa :D se ois just sitä mitä mä nyt tarttisin. Niin ja laskiaispullia!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti