lauantai 23. helmikuuta 2013

Leffailtaa ja herkuttelua

Sen kummempia suunnitelmia tälle viikonlopulle ei olekaan :) me pidettiin muutaman kaverin kanssa viime viikonloppunakin leffailta täällä meillä. Ne oli itse asiassa jatkot ystävänpäiväkahvittelulta, jonka järjestin muutamille ystäville. Leivoin kauhean kasan laskiaispullia ja mokkapaloja ja itsellä oli niin kova kiire niitä syömään etten kerinnyt ottaa yhtäkään kuvaa koko päivältä :D niin ja itsehän söin siis 6 laskiaispullaa ja enemmänkin olisi mahtunut..  Joka tapauksessa eräs ystävättäreni ei kerinnyt jäädä leffailtailemaan meidän kanssa, joten tänään on sitten uusintasessio. Tomppa (ja mun pikkuveli, joka viettää meillä viikonlopun) on menossa illaksi kaverilleen pelailemaan, joten me tytöt saadaan ihan rauhassa katsoa leffamme Oliverin mentyä nukkumaan. Tein pikkuveljen kanssa hyvän diilin tossa äsken ja sain vaihdettua häneltä joululahjaksi saamani Twix-kasan filmtown-karkkeihin, jotka käydään kohta puoliin noutamassa. Meidän taloudessa on edelleen voimassa herkkujen osto-kielto, mutta mun mielestä tällaiset ratkaisut on ihan sallittuja ;) ah, en malta odottaa iltaa että pääsen niihin käsiksi! Seuraavaksi vähän fiilistelyä, eli kuvia lemppareista! Kuvat Filmtown.fi








Lisäksi kaapissa odottaa yksi parhaista parhain <3 :

täältä     Ahhh. Silkkaa rakkautta.

Löytykö omia suosikkeja. Entä mitä on teidän lempi-irtokarkkeja/muita lemppariherkkuja?

3 kommenttia:

  1. Mukavaa leffailtaa!!

    Mun lempparikarkeja on aika paljon..tässä muutama: tuoreet oikein pehmeät lakut, hedelmäkarkit, punssinapit, aakkosten salmiakki-hedelmäkarkit, jogurttirusinat... näitä riittää.

    Mä oon ollut tässä jonkin sortin vatsataudissa..edelleen kuvottaa ja aika kuluu pirun hitaasti kolmatta päivää kotona hömöttämässä, kun mitään ei oikein kykene tekemään. Koneellakaan ei kauaa pysty olee..Huoh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi sua :/ ei varmaan lukeminenkaan sit onnistu oikein jos tietokoneella olokin tekee huonoa?

      Poista
  2. Oon välillä lueskellutkin..tää on outo, kun olo velloo välillä sillai. JOssain vaihees parempi, mut sit taas..Ois kiva tehä kaikkee, sisutsaa kämppää ja muuta semmosta..kirjotella blogia. Mut tässä sohvalla tää menee...sit ku tulee huono-olo, ni sit maaten.

    VastaaPoista