lauantai 9. helmikuuta 2013

hiusjuttuja

Oliverin syntymän jälkeen olen laiskuuttani ruvennut joissakin kauneudenhoitoon liittyvissä asioissa fuskailemaan ja joitakin juttuja skippaamaan kokonaan pois ohjelmistosta. Esimerkiksi kasvonaamiot ja kuorinnat on jäänyt ihan liian vähälle, lähinnä siksi, koska en ole enää raaskinut ostella mitään laadukkaampia naamio/kuorinta-aineita. Pitäisi kyllä ruveta tsemppaamaan näissä asioissa.

Nyt kun rupesin taas tuhoamaan  vaalentamaan hiuksiani, on niiden hoito nyt entistäkin tärkeämpää. Onneksi mä luen ihan mahtavia blogeja, joista saa tosi hyviä vinkkejä liittyen erilaisiin hiustuotteisiin ynnämuihin kauneudenhoitoon liittyviin asioihin! :) Tässä muutamia ostoksia



Color plus silver



Tämän ostin ihan hetken mielijohteesta yhtään edes tutkimatta mikä se edes on :D no kun se oli alennuksessa! 6,95 €

Color plus silver, hajustamaton intensiivisävyte


  • Sävyttää, hoitaa ja antaa loistavan kiillon. 
  • Pidentää värin kestoa. 
  • Kirkastaa harmaat hiukset
  • Neutraloi keltaisuutta
  • Kestää useita pesukertoja
Käyttö: Levitä tasaisesti pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa 3-30 minuuttia. Huuhtele. Voidaan 

ps. Voidaan sekoittaa myös shampoon tai hoitoaineen joukkoon. Käytä suojakäsineitä

Goldwell Soft color 10V


Tämä tuote on vilahtanut monessa blogissa ja pääsääntöisesti saanut positiivista palautetta. Yksi kampaajaopiskelijaystäväni myös suositteli tätä minulle. 14,95  €

Soft color 10V Violet blonde. Hoitava vaahtosävyte lisää kiiltoa ja syventää väriä

käyttö: Ravista ennen käyttöä. Levitä vaahto tasaisesti pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin. Kampaa hiukset. Käytä suojakäsineitä. 

Vaikutusaika 5-15 min.

Bed head Tigi


Ostin toistaiseksi pelkästään sarjan hoitoaineen, koska yhteishinta shampoolle ja hoitsikalle olisi ollut yli 40 euroa ja se olisi ollut näiden muiden ostosten kanssa kertarysäyksenä vähän liikaa. Tää on rakennepaikkaava ja ainakin netistä lukemieni kokemusten perusteella erittäin tykätty hoitoaine. 19,95 €

Vielä pitäisi löytää uusi hiuksiin jätettävä hoitoaine. Tällä hetkellähän mulla on käytössä se aiemmin ostamani Cutrinin Repairism dry-end elixir, mikä on tarkoitettu kuiville ja kemiallisesti käsitellyille hiuksille. Sen rinnalle pitäisi kuitenkin löytää vielä joku toinenkin hiuksiin jätettävä tuote, mielellään suihkemuodossa.


7 kommenttia:

  1. Hei vink vink, jos et haluu maksaa noita kampaamojen överihintoja hiustuotteista, ni suosittelen tilaamaan tuotteet feelunique.comista! Ite oon hommannut shampoot, hoitsikat ja muut hiusmömmöt (ja meikit yms :D) tuolta jo monta vuotta.

    Siellä on just esim Redkenin, Kerastasen ja Joicon (ja no esim Tiginkin ja paljon muitakin) tuotteet tyyliin puolet halvemmalla Suomen hinnoista, ja noi hiusmömmöt on kuitenkin niiiiin paljon parempia tukalle ku perus markettishampoot/-hoitsikat.

    Itellä on tällä hetkellä käytössä (kun ei oo pidennykset päässä) Joicon K-Pak hoitoaine ja Redkenin Smooth Lock&All Soft shampoot, oon tykänny etenkin tosta K-Pakista kun se on niin rakennepaikkaava. Tukka tykkää :D Noi Tigin punaset tweensit mulla oli about vuosi sitten käytössä, tykkäsin niistäkin, mutta omalle tukalle oon kokenut Redkenin tuotteet paremmaksi. :)

    Kandee kokeilla tota Joicon K-Pak jätettävää hoitoainetta, ite oon tykänny tosi paljon! Estää myös tälleen talvella sähköistymistäki. :D Ootko kokeillut muutes hiusöljyjä? Ite en vois enää elää ilman, latvat tuntuu niin paljon paremmalta! Nyt on esim Redkenin All Soft Argan-hiusöljy käytössä, oon siitäki tykänny.

    Tekis mieli kans tilata hirveet läjät hiusnaamioita nyt, ennen ku pidennykset laitetaan takas, haluaisin koittaa ainaki Moroccanoililta ja Kerastaselta muutamaa.

    Hirvee kilometrikommentti, mut voisin jauhaa näistä ikuisuuden :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei kiitti kovasti vinkistä! Täytyy käydä kattomassa tuol sivuilla (tosin ei ihan hetkeen, kun meni niin paljon rahaa noihin) :D mulla on kans yks kampaajaopiskelijakaveri joka on luvannu että sen kautta saa halvemmalla hiusjuttuja, mut nyt olin niin hätänen etten jaksanu ruveta kyseleen :D

      Poista
  2. Joo mäki suosittelen kyl kokeilee just noita mitä Laura suositteli!! Itellä ois tarkotus seuraavaks ostaa Redkenin tai Kerastasen shampoot ja hoitsikat, en oo vaan raaskinu ostaa ku suomes saa pulittaa melkee sen 40e per puteli:s Kiitos Lauralle vinkistä, en oo itekkää tajunnu et vois tuolta feeluniquest tilailla, tuleeks sielt tilaukset kuinka nopeesti?
    Ja Tigin tuotteet on kans iha hyvii, mutta se on vähä semmonen et siin maksaa enemmä se hieno ja värikäs ulkonäkö ja hyvän tuoksuset hajusteet, et Redkenil, Joicol ja Kerastasel ei oo niin ehkä keskitytty mansikan tai vadelman tuoksusiin tuotteisiin vaan nimenomaan siihe sisältöön :) Ja kuten Lauraki suositteli, hiusöljy on iha huippua, mulla justiinsa loppu oma Sim:in argan öljy, ja seuraavaks ostan kyl tota Maroccoan oil:ia :)

    VastaaPoista
  3. Nelli,

    itellä on tullut paketit aina tosi nopeesti, maksimissaan on viikko menny. :) Tuolta kun tilaa niin kandee muistaa se, että maksimiraja tilaukselle on 43e, jos ei haluu maksaa tulleja (aina ei paketit tietenkään tulliin joudu). Jos se tilauksen loppusumma ylittää ton 43e, niin kannattaa mieluummin tilata tuotteet vaikka kahdessa osassa, postimaksuja ku noihin tilauksiin ei kuitenkaan tuu! Ja vinkkinä vielä, et ku liittyy postituslistalle ni siellä tulee tosi usein alekoodeja. :)

    VastaaPoista
  4. Mä suosittelen nettikauppaa: http://www.lookfantastic.com
    Hyvä valikoima, ei postimaksuja. Löytyy muutakin kun meikkejä ja hiusjuttuja. :) Niin ja tuolta tilatessa ei tullimaksuja tule, Englanista tulevat nimittäin. Lainaus tullin sivuilta: "Toisesta EU-maasta Suomeen ostetusta tavarasta ei tarvitse maksaa tullia. Kun EU-maasta myydään tavaroita toisen EU-maan kuluttajille, myynti verotetaan pääsääntöisesti myyntimaassa, ts. tavaran hintaan sisältyy myyntimaan arvonlisävero. "

    Oon tilannut tuolta feeluniqistakin, hyvä sekin. Mutta sieltä ei saa Paul Mitchellin tuotteita, joita suosin. :)

    VastaaPoista