keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Pientä välipalaa

Saatiin postissa tänään tällainen ihan pieni purnukka :D




Kyseessä on siis Mannisen proteinpudding, josta olen aikaisemminkin jotain jorissut. Tällä kertaa otettiin suklaanmakuista. Oltaisiin haluttu kokeilla sitä uutta mansikka-valkosuklaan makuista, mutta ilmeisesti muutama muukin oli sitä himoinnut kun se oli monesta paikasta loppu. Meillä on aikaisemmin ollut saman sarjan Banaanitoffee ja en voi muuta kun suositella näitä. Ei liian makeaa, mutta kuitenkin taltuttaa makeannälän ja tosi kätevä ja terveellinen välipalavaihtoehto. Mä syön tätä usein iltapalalla ruisleivän kanssa.

Yllätyksenä tuli eri makujen koostumus. Täähän toimii siis niin, että sekoitetaan yksi kukkurallinen mitallinen tätä vanukasjauhetta ja desin verran maitoa keskenään ja annetaan mössön jähmettyä vähintään 2 tuntia jääkaapissa. Se banaani-toffeevanukas oli tekovaiheessa vähän löysempää ja juuri sen näköistä siis että tarvitsee sen jähmettymisajan. Tää suklaa taas on välittömästi syöntikelpoisen näköistä ja itseasiassa ylipäänsä näyttää enemmän vanukkaalta kuin se banaani-toffee. Suklaaversio on muutenkin kaikin puolin tuhdimpaa tavaraa ja mulle olisi melkein puolikas annos riittänyt. Yhteenvetona siis voisin sanoa, että herkkusuille suklaaversio on hyvä vaihtoehto, mutta niille jotka haluavat vähän freesimpää ja ei niin tuhtia makuelämystä voisin mielummin suositella tota banaani-toffeeta. Lisäksihän makuvaihtoehtoja löytyy vanilja ja mansikka-valkosuklaa.

Tässä pieni selonteko Fitnesstukulta

Manninen proteinpudding


Oletko unelmoinut herkullisesta vanukkaasta, joka sisältäisi runsaasti laadukasta proteiinia ja ei lainkaan sokeria? Voit lopettaa unelmoinnin - Protein Pudding on täällä!

Manninen Nutraceuticals on lanseerannut runsasproteiinisen vanukasjauhevalmisteen, nimeltään Protein Pudding.
 

Protein Pudding sisältää huikeat 82 % proteiinia kolme laadukkaista proteiinilähteistä; munanvalkuainen, denaturoimaton heraproteiini ja denaturoimatonta misellaarista kaseiinia. Kaikki nämä proteiinin lähteet sisältävät runsaasti välttämättömiä aminohappoja, ja niiden yhdistelmä tarjoaa täydellisen aminohappokoostumuksen. Lisäksi ne eroavat toisistaan imeytymisnopeuden suhteen, joten elimistön käyttöön vapautuu tasaisesti aminohappoja.
 

Protein Pudding ei sisällä lainkaan lisättyä sokeria tai muita puhdistettuja hiilihydraatteja. Protein Pudding ei myöskään sisällä keinotekoisia aromeja tai väriaineita, aspartaamia, gluteiinia, transrasvoja, kollageenia tai geenimanipuloituja raaka-aineita.
 
 

  • Todella hyvänmakuinen proteiinivanukas
  • Huikeat 82% proteiinia
  • 4 ihanaa makua: Suklaa, Vanilja, Banaani-Toffee sekä mansikka-valkosuklaa.
  • sopii melkein kaikille laktoosi-intolerantikoille

Kenelle sovltuu:
 
Protein Pudding –valmiste on kehitetty erityisesti urheilijoille, kuntoilijoille ja laihduttajille, mutta se soveltuu runsasproteiiniseksi välipalaksi kelle hyvänsä. Myös lapset voivat nauttia Protein Pudding -valmistetta.

Protein Pudding sisältää vain n. 1 %:n laktoosia eli vain 0,25g/annos. Tämän ansiosta Protein Pudding –sopii melkein kaikille laktoosi-intolerantikoille jos se sekoitetaan laktoosittomaan maitojuomaan tai HYLA-maitoon. Protein Pudding -jauhe on makeutettu sukraloosilla.
 

Säilytys: 
Protein Pudding säilytetään huoneenlämmössä poissa lasten ulottuvilta. Viimeinen käyttöpäivä on merkitty pakkaukseen.
Annostus: Sekoita kukkurallinen mittalusikka (n. 25 g) jauhetta n. 1 desilitraan kevyt- tai täysmaitoa ja anna jähmettyä jääkaapissa vähintään 2 tuntia. Tuote pitää nauttia 48 tunnin sisällä maidon lisäämisestä.
1 annos = kukkurallinen mittalusikka (n. 25 g)

Keskimääräinen ravintosisältö per 100 g:


Energiaa348 kcal / 1479 kJ
Proteiinia82 g
Hiilihydraatteja2 g
Rasvaa2 g

Ainesosat: munanvalkuainen, kaseiini, heraproteiinikonsentraatti, sakeuttamisaine (karrageeni), luontainen banaani-toffeearomi, suola (0,38 %), väriaine (kurkumiini), makeutusaine (sukraloosi).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti