torstai 15. marraskuuta 2012

Hiuskriisi

Mä oon ihan mahoton näiden hiusteni kanssa, kun en oo koskaan tyytyväinen. Tai no. Sanotaanko näin että ei olisi pitänyt silloin muutama vuosi sitten ollenkaan lähteä tummentamaan hiusten väriä vaan olisi kannattanut vaan pysyä siinä vaaleassa. Mitä olette mieltä?

TUMMA, VAALEA VAI JOTAIN SILTÄ VÄLILTÄ ?




























7 kommenttia:

  1. Ihan ehdottomasti toi kylmänsävynen keskiruskea, eli kuva nro. 14! :D Sopii sun ihonväriin, ja korostaa kauniisti kasvonpiirteitä. :) Musta&blondi on jotenkin liian "kovia" sun kasvoja vasten.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä en tykänny tosta sävystä yhtään :D ehkä joku lämpimämpi ruskea? Aloin myös kelaileen jonkinsortin liukuvärjäystä

      Poista
  2. Mun mielestä sulle sopii vaaleat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vaaleista tykkäsin eniten :/ ei vaan enää näyttäs samalta kuin ennen, kun on tässä välissä tullut tuhottua hiukset

      Poista
  3. vaaleet sopii sulle kyl tosi hyvin, mut jos haluut niit vaaleemmaks nii laita raitoi, jos laitat värinpoiston nii sun hiukset voi mennä semmoseks purkaks ja sillo pystyt vetää sun hiukset iha käsin päästä :S en suosittele!!:D ja sit sokoksellakin tietääkseeni myydään semmosta kuumavärin poisto, se ei vaurioita hiusta läheskää samalla tavalla ku normaali värinpoisto, toisaalt ei oo yhtä tehokaskaan, mutta jos haluat että hiukset pysyy päässä nii suosittelen semmosta :) voit myös tehä sen ite niin että ostat kaupasta normaalii värinpoistoo ja kun siinä on se jauhe ja neste, nii heität sen nesteen pois ja laitat sen vaalennus aineen kuumaan veteen ja huuhdot sun hiukset sillä :)

    VastaaPoista
  4. Ehkä semmoset semi vaalean ruskeet.=D tai vaaleat, mutta ei toisaaalta liian vaaleat.

    VastaaPoista