maanantai 19. marraskuuta 2012

Mammat kävi bilettämässä

Perjantaina oli tarkoitus viettää ihan tavallinen koti-ilta, mutta Tomppa saikin kaverilta kutsun saunomaan   ja viettikin koko illan siellä. Oltiin sitten Oliverin kanssa ilta kahdestaan ja mäkin menin jo aikaisin nukkumaan, kun en kerran päässyt jatkamaan täykkäreitä. Noi täykkärit on siis mun ja Tompan yhteinen juttu, joten mä en niitä yksinään voi katsella, enkä kyllä haluisikaan. Se on just parasta, kun voi samalla yhdessä kommentoida niitä tapahtumia ja spekuloida.
Joka tapauksessa mä tykkään tosi paljon, kun Tompalle tulee noita extemporepoikieniltoja, koska ne tekee sille aina tosi hyvää. Kauan sai kyllä vääntää kättä noiden sen kavereiden kanssa ennen kuin ne tajusivat että voivat ja että pitääkin kysyä aina myös Tomppaa mukaan VAIKKA olisivat ihan lyhyellä varoitusajalla lähdössä jonnekin, koska harvemmin meillä on mitään sellaista mikä Tomppaa estäisi lähtemästä. Mua ärsyttää hirveesti sellainen että automaattisesti oletetaan, ettei vanhemmat enää lapsen syntymän jälkeen pääse ikinä minnekään ja ettei kannata edes kysyä. Tosi pitkään oli sellasta, että kuultiin jälkikäteen kavereiden olleen jossain yhdessä viettämässä vaikkapa juuri poikien iltaa ilman että Tomppaa oli taas kerran pyydetty mukaan. Multakin on jäänyt joitakin iltamia väliin sen vuoksi, koska on oletettu etten mä kuitenkaan pääse. No, onneksi nyt ollaan saatu teroitettua noiden kavereiden kaaliin että aina kannattaa meitäkin kysyä mukaan, koska useimmiten ainakin toinen pääsee tulemaan.

Yks ihana tuli lauantaina ilahduttamaan mua seurallaan ja nää mammat bilettikin sitten oikein urakalla. Oli ihan huippuilta alusta loppuun ja vaikka krapulalta säästyin tämänkin kerran niin olo oli kyllä sunnuntaina jokseenkin väsy. Illasta ei harmituksesti ole kuin yksi ainoa kuva ja sekin ylläripylläri tällainen :D


Oli aika hassua olla viihteellä näin nopeasti uudestaan, kun muutamia viikkoja takaperin olin just viimeksi. Me ollaan kuitenkin tämän kyseisen kaverin kanssa oltu menossa ulos jo vaikka kuinka pitkään mutta aina on ollut joku syy, miksi ei ollakaan päästy menemään. Nyt sitten saatiin sovittua päivä, mikä sopi kummallekin ja oli kyllä mahtava ilta.

Aloitettiin ilta tottakai sillä tärkeimmällä, eli syömällä hyvin. Valitettavasti Amarillo ei ihan vastannut odotuksia tällä kertaa. Paikka oli ihan tupaten täynnä, mikä vähän yllätti, koska en ollut varautunut mihinkään pikkujouluryysikseen. Päästiin kuitenkin istumaan baarin puolelle, mikä oli itseasiassa parempi, koska saatiin vedet tuoppeihin :D mua nimittäin ärsyttää ne pienet lasit joita saa kokoajan olla täyttämässä. Annos oli se perinteinen chicken pocket, mikä tällä kertaa ei kyllä ollut niin hyvää kuin yleensä. Taisi kokilla olla ryysiksen takia hiukan kiire, sillä vuohenjuustoa oli ihan onneton köntti ja kanakin oli ihan rutikuivaa. En kuitenkaan jaksanut jäädä antamaan palautetta, koska pitkän odottelun takia syömingit venyi jo ihan tarpeeksi ja haluttiin jo päästä siirtymään takaisin meille.

Matkalla napattiin kolmas kaveri kyytiin ja meille päästyämme avautuivat skumpat ja viinit ja karkkipussit ja varsinkin kaikenlaista herkkua tuli taas possuteltua ihan yltiömäärä. Mä en juo alkoholia kovinkaan paljon, yleensä juurikin sen yhden skumppapullon verran, mutta mä syön ihan älyttömiä määriä :D Saapahan taas lenkkeilymotivaation huippuunsa.  Puolen yön aikoihin siirryttiin keskustaan ja suunnattiin suoraan jo aiemmin päätettyyn menomestaan. Aikaisemmin, kun olin kyseisessä paikassa ollut, niin musiikki ja ylipäänsä yleinen meininki oli ollut ihan mukiinmenevää. Tällä kertaa se oli kaikkea muuta. Siellä soi pelkästään joku ihme tusinapoppi ja kun kävin toivomassa kaverin pyynnöstä Pendulumia ja Skrillexiä niin deejii tokasi ettei sellasta enää kukaan kuuntele. Siis täh ?! Heti siltä seisomalta vaihdettiin paikkaa. Seuraava mesta oli ihan tupaten täynnä, mutta musiikki sentään oli huimasti paremmalla tasolla. Valitettavasti eräs herrasmies oli yhdessä vaiheessa kiitettävästi pilaamassa koko illan. Tää nimittäin rupes tönimään sitä mun kaveria ja muutenkin puhu sille tosi ilkeästi. Siis mä en ole ikinä provosoitunut niin pahasti kun mitä silloin, enkä tosiaan ole koskaan kuullut kenenkään miehen puhuvan siihen tyyliin naiselle mitä se idiootti puhu. No onneksi yks toinen kaveri kerkes vetäsemään mut pois ennen kuin tein mitään tyhmää :D mulla vaan tuppaa flippaamaan päässä jos mun kavereille ollaan ilkeitä. Silloin on tosi vaikeeta yrittää itse käyttäytyä fiksusti ja kypsästi. Onneksi tää mun kaveri katkaisi sen tilanteen, niin ilta pääsi jatkumaan.

 kaiken sen danssaamisen jälkeen päästiin n. puoli viiden maissa lopulta nukkumaan. Ja arvatkaa koska tää mamma päätti herätä ja nousta ylös? Klo 8.20 ! Ei vaan saanut enää unta, ei vaikka nukuttuja tunteja oli takana vain n. neljä! No voin kertoa että olo oli koko sunnuntain myös sen mukainen.

Tomppa ja Oliver saapuivat puolen päivän aikoihin mukanaan kasa pitsalaatikoita. Mikä voisi olla parempaa kuin oman lapsen halaus erossa vietetyn yön jälkeen. Perinteiset "krapulapitsat" naamariin, että viikonlopun kalorimäärä olisi vielä vähän järkyttävämpi. Äsken muuten vetäisin loput siitä lätystä. Mä en koskaan syö pitsaa kerralla kokonaan, vaan suoraan leikkaan sen puoliksi ja syön sen toisen puolen vasta seuraavana päivänä.



Sunnuntaipäivä jatkui lepäillen, herkutellen ja leffaa katsoen, kunnes oli aika sanoa heipat kaverille, joka lähti ajelemaan kotia kohti. Toivottavasti nähdään taas pian...

Onko muilla kokemuksia huonoista baarikohtaamisista?

2 kommenttia:

  1. Tosi tyhmää. Mut ainahan jotain tommosta käy kun jotkut ihmiset ei vaan osaa juoda kohtuullisesti :-| miten muuten teillä vietetään joulua tänä vuonna?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! Tosin mä en oo kyllä ikinä törmännyt noin pahasti asennevammaseen :O jututin vähän sen kaveria, niin se sano että tää jätkä haastaa aina riitaa kun on juhlimassa... sellaset ihmiset vois pysyä kotonansa ketkä ei osaa olla muiden ihmisten seurassa...

      Se on aika suuri kysymysmerkki vielä :D se on varmaa että joidenkin sukulaisten luokse mennään, mutta vielä ei olla päätetty että missä/ keiden luona :)

      Poista