maanantai 12. marraskuuta 2012

Isänpäivää vielä kerran

Meillä oli siis se isänpäivälounas eilen ja se sujui no....ihan hyvin. Oltiin hiukan myöhässä aikataulusta, kun ei saatu laitettua ruokia tarpeeksi aikaisin uuniin. Kaikenlisäksi meillä oli aivan liian monta uunissa valmistettavaa ruokaa, joten uunin tila ei tosiaankaan riitttänyt. Piti siis vähän fiksailla, että saatiin ruoat valmistettua. Lopulta ei oltukaan kuin 20 minuuttia myöhässä "aikataulusta" ja päästiin kutsumaan isät pöytään. Toi pöytä ei ole muutes meidän oma, vaan lainassa oleva Tompan pomon työpöytä :D Tuolitkin olisi loppunut kesken, joten onneksi saatiin (TAAS) ihanilta ystäviltämme lainaksi jakkaroita. Pitäisi kyllä oikeesti käydä jo pikkuhiljaa ostamassa meillekin tollasia samanlaisia jakkaroita, ettei tarvitsisi aina kavereiden lainata.





Tunnelma oli rento ja mukava. Oliverkin jaksoi istua paikoillaan koko ruokailun ajan. Äidin lihapullat tosin meni parempiin suihin :D Ainoa juttu, mikä mua jäi harmittamaan oli toi ruoan määrä. Mä olin jo valmistautunut syömään koko tän tulevan viikon ajan tähteitä mutta vielä mitä! Ruoka riitti juuri ja juuri ja kyllä mä luulen että moni noista vieraista olisi syönyt enemmänkin, jos sitä ruokaa vain olisi ollut. No, pääasia ettei kukaan jäänyt ilman. Tietääpähän sitten seuraavalla kerralla kun pitoja järjestetään kiinnittää enemmän huomiota ruoan riittämiseen.


Tänään ollaankin oltu ihan kahestaan Oliverin kanssa ja käytiinkin jo tossa aamusta heittämässä pieni kävelylenkki tonne ruokakauppaan. Nyt Oliverin vetäessä unta palloon mä vietän laatuaikaa itseni ja tietokoneen seurassa, sekä fiilistelen jo tulevaa lauantaita kun näen pitkäaikaisen ystäväni taas ihan liian pitkästä aikaa <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti