torstai 31. toukokuuta 2012

hellurei


Päivät on mennyt lähinnä ulkoillessa ja kirppiksellä ramppaamisessa. Nyt tosin ilmat hiukan heittelee. Yhtään ei tiedä rupeeko vettä satamaan vai aurinko paistamaan. Tänäänkin lenkillä ollessa välillä tuuli niin kovasti että vedin Oliverille peiton korviin ja välillä taas sai availla jumpsuitin vetskaria, ettei tulisi liian kuuma..

 Juuri päikkäreiltä herätty :D Meillä olisi nyt seuraavaa uniprojektia tiedossa! Oliverhan on tähän saakka nukkunut aika epämääräisesti päikkärinsä ja edelleen öisin heräilee muutamia poikkeusöitä lukuunottamatta. Nyt olisikin tarkoitus yrittää ihan ajatuksen kanssa pitkittää poitsun valveillaolopätkiä ja koittaa sillä tavoin saada aikaan vain muutamat pidemmät päikkärit. Uskoisin sen vaikuttavan positiivisesti myös yöunien laatuun. Eri asia sitten miten tääkin urakka sadaan onnistumaan :D Tuossa lenkillä ollessamme Oliver nukahti vaunuihin ja sisälle tullessa työnsin vaunut parvekkeen läheisyyteen ja avasin parvekkeen oven. En siis vähentänyt häneltä vaatteitakaan sisälle tullessa kun parvekkeelta tuli sopivan viileätä ilmaa. Tällä tavoin sain aika sopivasti pitkitettyä poitsun unia, täytyykin jatkossa tehdä noin. Meidän kulmasohvan ja dvdhyllyn väliin (jossa siis parvekkeen ovi sijaitsee) jää niin pieni rako, ettei vaunuja pysty työntämään parvekkeelle saakka.



Niinkuin kuvasta näkyy, ollaan myös rempattu Oliverin huonetta uuteen uskoon ja nyt se onkin muutamia juttuja vaille valmis :) kuvan sänky pitäisi vielä maalata, muutamia tavaroita heittää huoneesta pois ja vastaavasti myös hankkia muutamia juttuja. Loppusilaus sängyn maalaamista lukuunottamatta saa kuitenkin odottaa ensi syksyä, jotta ei turhaan tuhlailla meidän mökkirahastoa huoneeseen, jota poitsu ei vielä edes tarvitse. Kuvia huoneesta julkaisen vasta sitten, kun saadaan se kokonaan valmiiksi ;)

Bataatti kainaloon ja menoks! Joo ja älkää kysykö mitä toi bataatti tuolla lattialla tekee :D

Vielä muutama viikko, niin Tompalla alkaa taas normityöt. Tää vuorotyö on ollut ihan mukavaa vaihtelua, mutta kyllä sen Tompastakin huomaa, kuinka paljon se sen jaksamista verottaa. Meillä on niin paljon aina ohjelmaa päivisin, ettei toi vuorotyö oikein sovi meidän rytmiin. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti